A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбувся традиційний щорічний міжнародний футбольний турнір з міні-футболу пам’яті Героя України Георгія Кірпи

Дата: 30.12.2021 17:05
Кількість переглядів: 433

У переддень нового 2022 року 28-29 грудня на базі Ізяславської дитячо-юнацькій спортивній школі пройшов традиційний щорічний міжобласний  турнір з міні-футболу серед школярів. Турнір було присвячено пам’яті Героя України Георгія Кірпи.

За роки свого існування із невеликого заходу турнір набув Міжнародного рівня. Цей турнір – наймасовіший з усіх змагань, які проводяться на Ізяславщині. Даний турнір проводиться за незмінної підтримки громадської організації «Фонд імені Г.М.Кірпи». Цьогоріч у турнірі взяли участь юні футболісти із міст: Коростень, Нововолинськ, Ковель, Могилів-Подільський, Нетішин, Новоград-Волинський, Білогір’я та господарі турніру - вихованці Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи під керівництвом тренера-викладача Сергія Цимбалюка.

Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Юні спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій від гри. Особливо гаряче було під час фінальної гри між командами Ізяславської та Коростенської ДЮСШ, у результаті  якої із рахунком 0:2 перемогу здобула остання команда. На третій позиції - команда із м.Ковель.

Після закінчення всіх ігор відбулася урочиста церемонія нагородження  переможців та призерів, не забули і про кращих гравців. В урочистій церемонії нагородження взяли участь представники громадської організації «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи» та заступниця Ізяславського міського голови Леся Божко, котрі привітали юних спортсменів з хорошою грою і відзначили, що проведення таких змагань сприяє як популяризації футболу серед дітей, так і виявленню нових талантів.

 У свою чергу  Леся Володимирівна щиро подякувала  представникам Фонду імені Г.М.Кірпи за надану допомогу у проведенні турніру з міні-футболу. Також вона  вручила подяку Ізяславської міської ради громадській організації «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи» за багаторічну та вагому підтримку фізичної культури та спорту в Ізяславській міській територіальній громаді.  

Переможці та призери змагань отримали кубки, дипломи, подарунки від громадської організації  «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи». Кожен учасник змагань також отримав від Фонду  подарунок. Крім того було відзначено  кращих гравців турніру, якими стали вихованці Ізяславської ДЮСШ Дунь Ярослав та Мєлєнтєєв Ярослав.

Вітаємо наших  спортсменів із хорошим результатом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь