A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У хоробрих є тільки безсмертя, смерті у хоробрих не буває!

Дата: 25.12.2021 12:09
Кількість переглядів: 839

Понад двадцять років Україна не знала війни. Наш народ пишався тим, що у буремні 90-ті Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу тепер. Знову гинуть найкращі сини і доньки нашої держави, цвіт нації. Серед них – наші земляки, які не задумуючись пішли боронити кордони держави. Багатьом із них, на жаль, не судилося повернутися живими. Вони полягли навіки.

Серед них підполковник Хмельницького 8 окремого полку спецпризначення, начальник розвідки 28-ї окремої механізованої бригади Олександр Кушнірук, котрий загинув 25 грудня 2014 року в ході проведення Антитерористичної операції на сході України. Найвищою нагородою для тих, хто уцілів, -  є життя, а для загиблих – пам'ять.

Олександру назавжди залишиться 32 роки… На жаль, через трагічну загибель він так і не встиг здійснити свої мрії, відчути повноту людського щастя, виховуючи разом із дружиною своїх малолітніх дітей. Тепер Він у Небесному Війську!

Віддати гідну шану світлій пам’яті та героїчному подвигу Олександру прийшли рідні, друзі, представники влади та небайдужі жителі Ізяславської міської територіальної громади до його погруддя, що знаходиться на території Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім.О.Кушнірука.

Розділяючи з рідними скорботу та біль втрати, присутні вшанували пам’ять Олександра та всіх полеглих захисників України хвилиною мовчання, поклали квіти до погруддя нашого земляка та теплими словами згадали присутні свого Героя.

Нехай горить свіча пам’яті. І серцем нехай кожен з нас торкнеться до цього вічного священного вогню – частинки вічного. А світло цієї свічки хай буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував найдорожчим. Вони повинні жити у нашій пам’яті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь