A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 23.12.2021 16:00
Кількість переглядів: 481

23 грудня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, що пройшло під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля.

На засіданні виконкому розглянуто ряд питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності Ізяславської міської територіальної громади.

У першу чергу було розглянуто проєкт рішення міської ради «Про бюджет Ізяславської міської ради на 2022 рік», за результатами обговорення якого члени виконкому схвалили та рекомендували міській раді затвердити його.

Крім того присутніми учасниками заслухано звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств охорони здоров’я Ізяславської міської ради за 9 місяців 2021 року та взято їх до відома.

Виконавчим комітетом також було встановлено вартість одного дня харчування на 2022 рік для дітей в закладах дошкільної освіти та дошкільних відділеннях навчально-виховних комплексів, а також школярів закладів загальної середньої освіти; звільнено певні категорії батьків від плати за харчування дітей, що відвідують заклади освіти Ізяславської міської ради на 2022 рік; прийнято рішення організувати ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають чи перебувають на території Ізяславської міської ради шляхом створення та постійного оновлення реєстру даних про них (на кожний рік народження окремо).  

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також були питання про утворення комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Ізяславської міської ради; створення і використання місцевого матеріального резерву Ізяславської міської територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій; затвердження висновку незалежної оцінки про вартість об’єкта комунальної власності; погодження статуту громадського формування з охорони громадського порядку «Експрес-Захист».

Розглянувши звернення жителів громади, члени виконкому прийняли рішення, якими надали згоди на вчинення правочинів; присвоїли адреси; а також за результатами щорічної перевірки облікових даних громадян зняли з квартирного обліку окремих осіб.

У ході засідання виконкомом було прийнято рішення про внесення змін до трьох рішень виконавчого комітету, а саме оновлено склад:

 міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах;

опікунської ради при виконавчому комітеті Ізяславської міської ради;

комісії з питань захисту прав дитини.

На  завершення присутніми учасниками зібрання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги трьом особам на поховання їхніх рідних.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь