A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

«Ноутбук кожному вчителю»

Дата: 22.12.2021 16:07
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

Зазвичай на новорічні свята трапляються дива. Не оминуло таке щастя й Ізяславську міську територіальну громаду. Під Новий рік 24 ноутбуки вручено ряду закладів загальної середньої освіти територіальної громади. Отримати сучасну комп’ютерну техніку вдалося завдяки національному проєкту «Ноутбук — кожному вчителю» Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти України.  90 % коштів було виділено з Державного бюджету, а  10% - за кошти бюджету громади. Цього разу у нас щасливчиками стали: Ізяславська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 1 (4 ноутбуки), Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» ім.О.Кушнірука (11 ноутбуків) та Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ім.О.П.Онищука № 5, гімназія» (9 ноутбуків).   

Головна мета цього проекту — полегшити педагогам організацію освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, осучаснити його відповідно до процесів діджиталізації та цифровізації, а також зробити процес отримання знань більш доступним для здобувачів освіти.

Ноутбуки оснащені всім необхідним для дистанційної роботи вчителя – камерою, потужним процесором і можливістю під’єднання до Інтернету.

Завдяки цьому проєкту педагоги Ізяславської міської територіальної громади отримали комфортні умови для якісної роботи, а також зможуть  зробити освітній процес швидшим, якіснішим і  безпечнішим для себе та дітей під час пандемії COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь