A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Магічної ночі з нетерпінням чекають прийомні діти

Дата: 22.12.2021 14:53
Кількість переглядів: 445

Фото без опису

Світле й добре свято День Святого Миколая здавна називають найпершим із новорічно-різдвяних свят, яке традиційно уособлює початок великого всенародного Новоріччя. Для дітей це свято завжди прикрашене щирими посмішками, адже у їхньому прекрасному дитячому світі саме в цей день здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші мрії.

Щороку, напередодні новорічних та різдвяних свят, кожна дитина мріє про диво, про здійснення найзаповітніших мрій та про втілення справжньої новорічної казки. Не є виключенням і діти, які з різних причин не відчували тепла та любові від рідних батьків. Такі діти виховуються в прийомних родинах та дитячому будинку сімейного типу. Зараз на території  Ізяславської міської територіальної громади налічується одна прийомна сім'я, котра, виховуючи чотирьох своїх рідних дітей, вирішила, що їй до снаги взяти на виховання дитину, яка за певних життєвих обставин залишилася без батьківської опіки.

З нагоди новорічно-різдвяних свят міський голова спільно із відділом «Служба у справах дітей» міської ради привітали цю прийомну родину із прийдешніми святами та вручили їй солодощі й подарунки.

Під час зустрічі Сергій Шлегель зазначив, що завдяки таким сім'ям діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, можуть відчути сімейне тепло та затишок, всебічно розвиватися та наслідувати гарний приклад готовності допомагати іншим. Міська влада намагається всіляко сприяти втіленню в реальність права дітям з нелегкою долею жити у повноцінній родині. А також влада прагне змінити уявлення суспільства про прийомні сім'ї та завжди готова допомогти й підтримати сім’ю, яка виховує прийомну дитину.

Крім того очільник міської ради подякував за те, що прийомна родина робить цей світ добрішим, даруючи себе дітям. Головним доказом турботи про дітей є щасливі та радісні обличчя вихованців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь