A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

РЕЙД «ДИТИНА В СІМ’Ї»

Дата: 22.12.2021 11:10
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

З метою запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності, виявлення дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також надання їх захисту та підтримки 21 грудня 2021 року начальником відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради Раїсою Ткаченко, головним спеціалістом відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради Іванною Чепелюк, фахівцем із соціальної роботи І категорії відділення КУ «Центр надання соціальних послуг» Оксаною Куцою, інспектором ювенальної превенції ВПД № 2 Шепетівського РУП Ілльою Риголем, старостою сіл Сошне, Заріччя, Іванівка, Криволука Петром Конончуком було проведено профілактичний рейд на території с.Сошне.

Під час проведення рейду обстежено умови проживання 13 дітей, які виховуються у 6 сім'ях. Учасниками рейду  зверталась увага на створення належних умов для повноцінного життя, виховання, навчання та фізичного розвитку дітей, були надані консультації з питань медичного обстеження, раціонального використання коштів. З усіма батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав, дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Фото без опису

За результатами перевірок умов проживання дітей складені відповідні акти. Батькам роз'яснено статтю 150 Сімейного кодексу України про обов'язки батьків щодо виховання та розвитку дитини, вони попереджені про несення відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків відповідно до статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Дітей, яким проживання в родині загрожує життю та здоров'ю, не виявлено.

Фото без опису

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь