Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

2021-й - рік знаменних подій, новацій та випробувань

Дата: 21.12.2021 17:00
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

17 грудня в Ізяславському будинку творчості дітей та юнацтва міський голова Сергій Шлегель звітував перед громадою за перший рік роботи.

На публічному представленні звіту були присутні керівники та представники трудових колективів підприємств, установ та організацій територіальної громади різних форм власності, а також громадськість.

Звіт складався з декількох тематичних частин, зокрема виконання  міського бюджету, реалізації соціальних та житлово-комунальних проектів та ін.

На початку свого виступу міський голова відзначив, що для нього, як очільника Ізяславської міської територіальної громади та його команди, рік був сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень та результатів.

Під час звіту Сергій Вадимович розповів про досягнення та нововведення в міській територіальній громаді, які, за його словами, є результатом колективної роботи. Керівник зазначив, що для влади завжди будуть пріоритетними інтереси громади, але, на жаль, не все вдається зробити так, як того хотілося б. Хоча спільними зусиллями можна покращити соціально-економічний стан нашої територіальної громади.

Також за допомогою мультимедійних пристроїв було представлено фотозвіт з реалізації проєктів. Очільник Ізяславської міської ради поділився із присутніми у залі планами на майбутнє та шляхами їх реалізації.

На завершення міський голова подякував усім, хто долучається до розвитку громади: депутатському корпусу і виконкому міської ради, завдяки конструктивній співпраці з якими вдається реалізувати заплановане; працівникам бюджетної і комунальної сфери. Особливу подяку Сергій Вадимович висловив жителям громади, чия активна громадська позиція та підтримка спонукає до нових звершень.

Після презентації звіту громадяни отримали відповіді на поставлені під час діалогу запитання, звертались з проханнями і пропозиціями.

ПУБЛІЧНИЙ ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь