Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новорічна ялинка засяяла яскравими вогнями

Дата: 20.12.2021 08:25
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Невпинно наближаються новорічні свята, запалюються святкові новорічні вогні. Вони завжди несуть з собою якісь особливі відчуття — казки, дива, надії на здійснення мрій, віру в найкраще.

Так, у День Святого Миколая, 19 грудня у центрі  міста Ізяслав розпочалася справжня новорічна феєрія - урочисте відкриття святкової новорічної ялинки. На святковий захід з нагоди відкриття головної новорічної красуні міста та громади поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна програма.

Відкриття новорічної ялинки – подія, на яку найбільше очікують жителі громади, у першу чергу її наймолодші мешанці. Їх веселий сміх, дзінкоголосся дарували присутнім святковий і піднесений настрій. Навіть  дощ, який то пускався, то припинявся, не зміг зіпсувати святкування.

З відкриттям ялинки, Днем Святого Миколая, прийдешніми новорічними та різдвяними святами щиро привітав мешканців громади Ізяславський міський голова Сергій Шлегель, зазначивши, що День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших зимових свят, що сповнене теплом, турботою та любов’ю, пов’язане з милосердям і щедрістю. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса та здійснення мрій. На сьогодні найбільша мрія українців - щоб наступив мир в нашій державі. Посадовець, вітаючи усіх присутніх з Днем Святого Миколая, побажав, щоб кожен мешканець територіальної громади відчув тепло передноворічного настрою.

Під час святкового дійства, у рамках співпраці сільськогосподарських підприємств із територіальною громадою, для вихованців Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи було вручено новорічний подарунок – новий комплект футбольної спортивної форми   від  благодійного фонду ТОВ «Контінентал Фармерз Груп».

 Далі захід продовжився розважально-концертною програмою. Як і годиться, були тут і казкові герої, і пісні, і фотосесії в креативних та новорічно стилізованих фотозонах, і, звісно, подарунки. Не обійшлося на дійстві і без головного героя Святого Миколая, який пообіцяв завітати до кожної дитини.

Після святкових привітань та побажань новорічна ялинка засяяла на темному фоні вечірнього неба всіма барвами веселки, дивовижним чином зачаровуючи і притягуючи до себе погляди присутніх на заході.

Новорічно-різдвяну атмосферу створювали дитячі творчі колективи та  колектив міського будинку культури.

Відкриття головної святкової ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть в Ізяславській міській територіальній громаді протягом новорічно-різдвяних свят.

Свято закінчилося на веселій ноті, маленькі та дорослі глядачі розходилися в піднесеному настрої.

Приємно було бачити радісні та усміхнені обличчя діток та їхніх батьків.  І щиро хочеться вірити, що усі прийдешні свята у жителів нашого міста та територіальної громади пройдуть у гарному настрої та колі найдорожчих людей. 

ФОТОКОЛАЖ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь