A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Голови громад-членів АМУ в Хмельницькій області перебувають із робочим візитом в Дубаї

Дата: 15.12.2021 15:36
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

Протягом 10-14 грудня четверта делегація голів українських громад в рамках реалізації проєкту Асоціації міст України «Подолання цифрової освітньої нерівності», спільного з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти», відвідує найбільшу виставкову подію світу EXPO 2020 в Дубаї (ОАЕ).

До делегації із Хмельниччини увійшли міські голови Ізяславська міська рада - Сергій Шлегель та Дунаєвецька ТГ - Веліна Заяць.

Підтеми виставки EXPO 2020:

• Можливість: розкриття потенціалу людини та суспільства для внесення вкладу у розвиток кращого майбутнього (планується розкрити три аспекти людського потенціалу: розвиток людського капіталу для стимулювання прогресу; необхідність фінансового капіталу як ресурсу для підтримки зростання; партнерство як головна рушійна сила інновацій та зайнятості);

• Мобільність: необхідність створення більш “розумних” та продуктивних взаємозв’язків в рамках процесів глобалізації (планується розкрити наступні аспекти: розширення можливостей осіб за допомогою фізичної мобільності; полегшення доступу та розподілу товарів і ресурсів; вдосконалення віртуального зв’язку за допомогою інформаційних технологій);

• Сталий розвиток: визначення шляхів розвитку, якими суспільство може слідувати до прогресу, без шкоди для основних потреб майбутніх поколінь.

Концепція українського павільйону - СМАРТ УКРАЇНА: ЄДНАЮЧИ СВІТ. Громади презентують досвід у сфері цифрової трансформації освіти. В рамках роботи Українського павільйону на Всесвітній виставці продемонструють як конкретні пристрої та технології, що вже функціонують, так і речі, що більше належать до креативної індустрії – витвори мистецтва та концептуальний смарт-одяг.

Нагадаємо:

13 - 17 листопада EXPO 2020 в Дубаї (ОАЕ) відвідала друга делегація голів громад-членів АМУ. Хмельниччину на заході представляли міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко, голова Судилківської сільської ради Тетяна Котик, голова Теофіпольської селищної ради Михайло Тененев, голова Солобковецької сільської ради Сергій Когут.

4 – 7 грудня третя делегація голів українських громад побувала на виставці. Область представляли: голова Хмельницького регіонального відділення АМУ, міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, мер Красилова Ніла Островська та голова Меджибізької селищної ради Олександр Ткач.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь