Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Електронний кабінет: отримання громадянами інформації про податковий борг

Дата: 13.12.2021 17:11
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

Громадяни України (які не є суб’єктами господарювання) інформацію про наявність або відсутність у них податкового боргу можуть отримати, скориставшись Електронним кабінетом ДПС України, вхід до якого здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, та через офіційний вебпортал ДПС.

Вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг або через Інтегровану систему електронної ідентифікації – id.gov.ua (MobileID та BankID).

У приватній частині Електронного кабінету режим «Стан розрахунків з бюджетом» надає користувачу Електронного кабінету доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника). Червоним кольором позначені суми заборгованості перед бюджетом.

Сучасний електронний сервіс – Електронний кабінет платника дає змогу побачити стан розрахунків із бюджетом по податках і зборах, підготувати, заповнити й надіслати податкову звітність в електронному вигляді, перевірити звітність на наявність арифметичних помилок, переглянути подану звітність незалежно від способу її подання. До того ж використання електронного сервісу забезпечує доступ платника податків до податкового календаря, який нагадає користувачу терміни надання податкової звітності та сплати податків і зборів.

Додатково інформуємо, що органи місцевого самоврядування (територіальні громади) щомісяця отримують переліки боржників – фізичних осіб із зазначеними сумами боргу. Також звіритися щодо стану розрахунків з бюджетом можливо відвідавши безпосередньо орган ДПС України – Ізяславську державну податкову інспекцію за адресою: м.Ізяслав, вул..Незалежності, 43.

            Ізяславська державна податкова інспекція


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь