A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Михнівська амбулаторія отримала новенький автомобіль

Дата: 10.12.2021 15:25
Кількість переглядів: 543

Чудовою новиною закінчився сьогоднішній день для лікарів Михнівської  амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ізяславської громади, бо саме сьогодні вони отримали новенький автомобіль «Renault Duster».

Цей автомобіль стане в потребі для підвищення якості у наданні медичної допомоги для пацієнтів у сільській місцевості. Нове авто сучасне, потужне, зручне, має підвищену прохідність. Тож тепер місцеві медичні працівники зможуть за будь-яких погодних умов оперативно та без перешкод дістатися до кожного жителя за короткий термін, що є дуже важливо, особливо коли йдеться про збереження людського життя.  

Транспортний засіб був закуплений за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості.

Ключі від автомобіля головному лікарю Михнівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Віктору Каралашу вручив заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Ткачук. Вартість цієї автівки за інформацією облдержадміністрації 470 тис грн. і вона повністю відповідає критеріям Міністерства охорони здоров’я України щодо транспортних засобів для сільської медицини.

У цей же день відбулася чинна церемонія освячення нового автомобіля, провів благочинний храмів Ізяславського округу Хмельницької єпархії Православної Церкви України митрофорний протоієрей Володимир Ковальчук. На церемонії освячення були присутні: заступники Ізяславського міського голови Василь Сложинський та Леся Божко, головний лікар КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ізяславської громади Сергій Літвінчук та працівники закладу.

Враховуючи, що приємна подія сталася якраз перед Новим роком, ключі від транспортного засобу стали приємним подарунком під ялинку не лише для медиків амбулаторії загальної практики сімейної медицини, а й для усіх жителів, котрим цей медичний заклад надає допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь