Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Конкурс педагогічної творчості та майстерності (підсумки першого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022»)

Дата: 10.12.2021 14:13
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

Традиційний конкурс педагогічної майстерності – одна з найяскравіших подій. Сьогодення вимагає від кожного вчителя відповідальності, відмови від шаблонних форм і методів роботи, уміння творчо будувати навчально-виховний процес. Головне – вчитель має бути творчою особистістю. І участь у конкурсі «Учитель року» дає можливість, а точніше, шанс заявити про себе як про фахово компетентну, творчу особистість, яка сміливо й впевнено йде на професійний ринг. Його переможці – безумовні «зірки». Конкурс, як прожектор, висвітлює «нові землі» й особистості. І щороку їх знання, вміння, творчість, наполегливість не залишаються непоміченими.

Усі – учасники, призери, і, тим паче, переможці – здобувають новий статус. Крок за кроком, сходинка за сходинкою найсильніші сміливо й впевнено йдуть до вершин професійного Олімпу.

07-09 грудня 2021 року у дистанційному форматі зі студії Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся перший (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022».

Цьогоріч конкурс проводиться у номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Основи правознавства», «Музичне мистецтво».

У конкурсних випробуваннях взяли участь педагоги закладів загальної середньої освіти Ізяславської територіальної громади:

Астапенко І.А. та Романюк О.В. - від Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, ліцей»;

Островська Ю.О. та Кравченко О.Л. – від Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, гімназія»;

Поліщук О.І. – від Клубівського ліцею імені О.Довгого;

Бродюк В.В. та Царук А.В. – від Білогородської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

Равчук М.В. – від Ізяславського НВК «ЗОШ І ст.-дит.ясла/садок №3».

Конкурс був нелегким, вимагав багато зусиль, уміння й натхнення. Та ще важче було членам журі визначити кращих із кращих. Бо для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це насамперед, покликання і невтомна праця, що не може звершитись в якійсь єдиній миті чи дні.

Перший (відбірковий) етап включав два конкурсні випробування: «Тестування» та «Практична робота».  Під час проведення практичної роботи  учасники конкурсу  ділилися родзинками власної творчості, демонстрували цікаві форми роботи, показавши високий рівень професійної майстерності.

Члени журі відзначили фахову підготовку учасників конкурсу, рівень володіння методикою викладання навчального матеріалу, уміння творчо використовувати найновішу інформацію, інноваційні технології.

За загальною сумою балів усіх конкурсних випробувань члени фахового журі визначили  учасників, які братимуть участь у фінальному етапі першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022». Серед них є педагог від Ізяславської міської територіальної громади у номінації «Музичне мистецтво» -  вчитель музичного мистецтва Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім.О.Кушнірука Астапенко І.А.

Ми пишаємося педагогами Ізяславщини, які виявили бажання продемонструвати свою фахову майстерність, педагогічні знахідки, освітянські родзинки. Зичимо натхнення, творчості, креативу та бажаємо успіхів на шляху до майбутніх перемог!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь