A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Комунальники і дорожники працюють над розчищенням автошляхів та вулиць від снігу

Дата: 08.12.2021 16:42
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

Протягом останньої доби для ліквідації снігової негоди комунальним підприємством «Комуненерго» Ізяславської міської ради проводяться усі необхідні заходи задля безпеки і комфорту руху на дорогах та тротуарах Ізяславської територіальної громади. З цією метою працює п’ять одиниць снігоприбиральної техніки підприємства та близько 30 працівників з благоустрою підприємства. 

Роботи з розчистки та підсипки автодоріг громади активно проводять і працівники філії «Ізяславський райавтодор» ДП «Хмельницький облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України». Сьогодні на розчистці та підсипці дорожнього покриття працюють 5 одиниць техніки підприємства. 

Першочергово від снігу прибираються автодороги обласного, районного та місцевого значення, а також вулиці із посиленим рухом та на яких розміщені школи і дитсадки. Значну увагу приділено розчищенню та підсипці протиожеледною сумішшю спусків, підйомів, перехресть на автомобільних дорогах територіальної громади. Паралельно проводиться механізоване та ручне прибирання тротуарів і зупинок громадського транспорту.

Відповідні заходи здійснюються й у віддалених частинах територіальної громади. Старости оперативно реагують на проблеми очистки автодоріг. Вони розуміють, що від цього залежить життєзабезпечення мешканців краю. Ідуть нам назустріч в селах сільгоспвиробники та підприємці.

Розчистити усі дороги, вулиці, провулки 46 населених пунктів Ізяславської міської територіальної громади до того часу, коли громадяни вранці вирушать на роботу, до школи тощо, на жаль, практично неможливо. А тому закликаємо жителів територіальної громади із розумінням ставитися до затримки із прогортанням снігу.

Справжня зима лише розпочалася. А тому звертаємо увагу водіїв не залишати свої автомобілі на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Крім того, Ізяславська міська рада звертається з проханням до підприємців та усіх громадян по можливості чистити дороги і паркувальні кишені біля своїх закладів та помешкань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь