A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславщина відзначила 30-ю річницю Збройних Сил України

Дата: 06.12.2021 16:51
Кількість переглядів: 529

 Фото без опису

6 грудня Україна відзначає День Збройних Сил України. Сьогодні ми є свідками відродження та разючих змін в нашій армії і можемо з упевненістю стверджувати – вона готова показати належну обороноздатність.  Гідно здійснює свою місію із зміцнення оборони України і третій відділ Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки під керівництвом підполковника Ігоря Лисая, виконуючи поставлені перед ним завдання.

З великою приємністю у цей святковий день Ізяславський міський голова Сергій Шлегель  привітав особовий склад відділу, а в їх особі усіх чоловіків і жінок – захисників і захисниць Вітчизни з професійним святом.

У своїй короткій, але щирій промові міський голова подякував керівництву та колективу за належну організацію роботи, віддане служіння своїй Батьківщині та вірність військовій присязі. Наголосив на особливо важливій ролі територіального центру комплектування та соціальної підтримки в період військової агресії, його вагомому внеску у військово-патріотичне виховання молоді, в піднесенні престижу військової професії. Усім побажав міцного здоров’я, витримки, незламного духу, надійного родинного тилу, миру та злагоди в країні.

Групі військовослужбовців за значний особистий внесок у справу захисту України, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, старанність, ініціативу  та з нагоди професійного свята було вручено грамоти Ізяславської міської ради. Серед відзначених - представниця «слабкої» статі, котрій урочисто вручено ще й букет квітів.

Доблесть і честь солдатів й офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми переконані, що Збройні сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь