A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Закінчується капітальний ремонт мосту в селі Покощівка

Дата: 01.12.2021 16:59
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

Протягом листопада на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О230119 Залужжя-Покощівка через Двірець, км 10+939 тривають ремонтні роботи на залізобетонному мосту в с.Покощівка. Зазначимо, що міст було побудовано у 60-тих роках минулого століття.

На цьому об’єкті було виявлено чимало значних дефектів та пошкоджень. Суттєвого погіршення експлуатаційного стану споруда зазнала в результаті проїзду великовагових транспортних засобів, які перевозили наднормативні вантажі. У підсумку міст потребує негайного капітального ремонту. Загалом в Ізяславській міській територіальній громаді є близько десятка мостів, які потребують проведення відповідних ремонтних робіт. Усіх їх буде поступово відремонтовано.

На даний час підрядною організацією ТОВ «Міст Буд Інвест» проводяться роботи з капітального ремонту мосту. Завершити роботи планується у грудні 2021 року. Роботи фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (замовник – ДП «Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг» (ДП «Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг»)). Загальна вартість проєктних робіт - 4881,352 тис.грн. Але в процесі їх виконання підрядником буде заощаджено близько мільйона бюджетних коштів.

Загалом у процесі виконання капітального ремонту проведено укріплення споруди, посилено опори мосту бетонною сумішшю, встановлено нове перильне огородження, а згодом буде встановлено й бар’єрне огородження.

Минулого тижня із підрядниками про темпи виконання ремонтних робіт та на предмет узгодження інших робочих моментів спілкувались представники міської ради. Перш за все, узгоджувались питання з підрядником, а  також із замовником (ДП «Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг»), питання щодо видалення аварійних дерев, які ростуть поблизу гідроспоруди та в подальшому можуть спричинити її руйнування. Тому користуючись нагодою (відсутність води у ставку), було досягнуто домовленостей здійснити часткове видалення та формувальне обрізання насаджень, здебільшого багатовікових тополь, які ростуть вздовж берега ставка.

До уваги водіїв! Рух транспорту здійснюється згідно із затвердженою схемою об’їзду. Враховуйте дану інформацію при плануванні своїх маршрутів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь