A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На сесії Ізяславської міської ради прийнято ряд важливих для громади питань

Дата: 01.12.2021 14:15
Кількість переглядів: 379

30 листопада відбулось чергове пленарне засідання сесії міської ради із дотриманням всіх санітарних вимог у період карантину.

До порядку денного включено три десятки питань, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані під час засідань постійних депутатських комісій міської ради й стосувалися багатьох сфер міського господарювання.

У першу чергу на сесії було приділено увагу місцевим цільовим програмам, які забезпечуватимуть життєдіяльність громади. Після нетривалих дискусій депутати прийняли рішення про внесення змін до таких програм, як: Програми «Освіта Ізяславської громади на 2021-2025 роки»; Цільової програми з національно-патріотичного виховання дітей та молоді Ізяславської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (заплановано кошти загальним обсягом 243 тис.грн. на ці п’ять років для розвитку національно-патріотичного виховання); Комплексної програми профілактики злочинності та охорони громадського порядку на території Ізяславської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (з місцевого бюджету заплановано фінансування у розмірі 250 тис.грн на вказані роки для придбання камер відеоспостереження для подальшого встановлення на вулицях населених пунктів територіальної громади).

У ході сесії депутатами також було прийнято рішення про: Правила утримання домашніх та інших тварин і поводження з ними у м.Ізяслав (виклавши у новій редакції); Переліки вулиць та провулків сіл Завадинці, Михля.

Також присутні учасники обговорили та прийняли відповідні рішення з питань діяльності Ізяславської міської ради, а саме: затвердження Плану діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік; внесення змін до структури та загальної чисельності апарату та виконавчих органів Ізяславської міської ради; затвердження Положення про старосту Ізяславської міської ради у новій редакції; внесення змін до рішення та покладання обов'язків із вчинення нотаріальних дій, ведення погосподарського та військового обліку; здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти.

Крім того, на пленарному засіданні прийнято ряд рішень щодо комунальної власності територіальної громади, отримання матеріальної допомоги на поховання відповідно до Програми «Турбота» на 2021-2025 роки тощо.

Підсумовуючи роботу, міський голова Сергій Шлегель подякував депутатам за спільну та злагоджену командну роботу та наголосив усім присутнім, що працюємо далі в інтересах мешканців нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь