A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Хореографічний колектив «Барвограй» - призер І Міжнародного фестивалю-конкурсу народної хореографії «КОЛО САМОЦВІТІВ»

Дата: 30.11.2021 16:24
Кількість переглядів: 424

Цими вихідними в місті Івано-Франківськ відбувся I Міжнародний фестиваль-конкурс народної хореографії «КОЛО САМОЦВІТІВ», на якому виступили середня та старша група хореографічного ансамблю «Барвограй»  Ізяславської школи мистецтв (керівник Зоряна Кузема).

I Міжнародний фестиваль-конкурс народної хореографії «КОЛО САМОЦВІТІВ» проводився з метою збереження і розвитку народних традицій хореографії, показу розмаїття народної хореографії, популяризації традиційної культурної спадщини, підвищення художнього рівня балетмейстерських постановок, зміцнення міжнародних контактів і культурних зв’язків, обміну знаннями, культурними та народними традиціями, особливостями, досвідом, розширення світогляду.

Організатори фестивалю зробили особливий акцент на розвитку міжрегіональних культурних зв’язків із залученням дітей та юнацтва до творчої співпраці, популяризації народного хореографічного мистецтва серед дітей та молоді, розуміючи, що саме в їхніх руках наше майбутнє. Фестиваль-конкурс сприяв отриманню нового досвіду учасниками, виявленню кращих шкіл, постановок та виконавців у галузі народної хореографії, підтримці талановитих учасників, колективи, хореографів, балетмейстерів-постановників.

I Міжнародний фестиваль-конкурс народної хореографії «КОЛО САМОЦВІТІВ» можна порівняти з Олімпійськими іграми для юних танцюристів. Це дуже серйозний конкурс. До участі в ньому зголосились найкращі хореографічні колективи. 

Хореографічний ансамбль Ізяславської школи мистецтв «Барвограй» - це колектив зі своєю історією, манерою і майстерністю виконання, це 80 дітей і кожна дитина неповторна у своєму таланті та характері. Він показав високі результати на конкурсі і гідно представив Ізяславську міську територіальну громаду. Члени журі високо оцінили хореографічні постановки нашого колективу.

Середня група хореографічного ансамблю «Барвограй» із номерами  «Гуцульська рапсодія» і «Полька-перескок» здобула ІІ місце. Старша ж група, продемонструвавши танець «Їхали козаки», гордо посіла 1 місце, а завдяки «Єврейському танцю» виборола ГРАН-ПРІ фестивалю конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь