A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У Білогородці зазеленіли стрункі рядочки свіжовисадженої зелені

Дата: 30.11.2021 14:09
Кількість переглядів: 338

Всеукраїнська екологічна акція з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП» здійснюється Благодійним фондом «МХП - Громаді» спільно з громадами, де веде свою діяльність філія «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП». Така ініціатива спрямована на озеленення територій для поліпшення стану довкілля та розвитку суспільства і проводиться вже другий рік поспіль.

За задумом ініціаторів акції масове озеленення за результатами останніх досліджень науковців є найдоступнішим та одним із найефективніших способів боротьби зі змінами клімату, тож широке залучення до цього процесу громад допоможе у формуванні екологічної свідомості людей та бережного ставлення до довкілля.

У громаді села Білогородка активно турбуються про довкілля та активно підтримують цю акцію та всі заходи, пов'язані з його збереженням. А тому із задоволенням вже вдруге долучилися до проєкту «Зелена планета з МХП» від Фонду «МХП – громаді».

Нещодавно на території Білогородської ЗОШ І-ІІІ ст. та у центрі села Білогородка (територія, де планується встановити дитячий майданчик) було проведено відповідні роботи із їх озеленення. Старанно працювали, висаджуючи молоденькі деревця та кущі, поливаючи та дбайливо обгортаючи землею, соціальні робітники, працівники закладів культури, місцевої пожежної команди «Пожежник», педагогічний та трудовий колектив місцевого  закладу загальної середньої освіти. Кількагодинна праця на благо громади дала свої чудові плоди і ось уже зазеленіли стрункі рядочки свіжовисадженої зелені - 18 кущів ялівця, 16 туй та 15 саджанців липи.

«Зелена планета з МХП» - це приклад співпраці громади і бізнесу. Громада виявляє бажання покращити благоустрій на місцях, а бізнес допомагає реалізувати таке прагнення». Щира подяка керівництву філії «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП» та регіональному менеджеру Фонду «МХП – громаді» Людмилі Баранчук за те, що ніколи не стоять осторонь соціальних проблем, за те, що постійно надають підтримку громаді, долучаються до вирішення всіх проблемних питань, які виникають на території нашої громади.

За матеріали старости сіл Білогородка та Рокитне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь