A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено роз’яснювальну роботу із старостами сіл Ізяславської територіальної громади

Дата: 26.11.2021 16:11
Кількість переглядів: 396

У рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», у ході засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради завідувачем відділенням соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Світланою Косовською проведено роз’яснювальну роботу із старостами сіл Ізяславської територіальної громади щодо норм чинного законодавства у сфері попередження та протидії домашнього насильства, зокрема: проаналізовано Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» від 07.10.2017 р. №2229-YIII та положення Постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 р.  № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі».

Звернуто увагу старостів Ізяславської громади  на неухильне виконання п. 24 постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 р. № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», згідно якої у селах, селищах староста (у разі його обрання) забезпечує виявлення фактів насильства та повідомляє про них не пізніше однієї доби уповноваженим особам. Староста/сільський, селищний голова є персонально відповідальним за забезпечення своєчасного та ефективного вжиття заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території села, селища.

Для розміщення в інформаційних куточках старостатів роздано інформаційно-просвітницькі матеріали (листівки, буклети) щодо попередження домашнього насильства, інформації щодо організацій та «гарячих ліній», куди можна звернутися у випадку вчинення насильства у сім’ях.

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних

послуг» Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь