A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Виконком розглянув ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади

Дата: 26.11.2021 14:38
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

26 листопада відбулося засідання виконавчого комітету міської ради під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля.

Членами виконкому було розглянуто протоколи № 1 та № 2 від 23.11.2021 р. засідань конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування № 4 та «Ізяслав-Лютарка». За результатами розгляду порушеного питання присутніми учасниками зібрання визначено фізичну особу – підприємця Рабощука Олександра Васильовича переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування № 4 (перехрестя вул.Незалежності і Вишневої – Лабази в м.Ізяслав) та фізичну особу – підприємця Гапонюка Олега Миколайовича переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування «Ізяслав-Лютарка».

Наступне питання порядку денного стосувалося надання дозволу ТОВ «АРТА-ЛОГІСТИК» на порушення об’єкта благоустрою, а саме проведення за власні кошти ремонту тротуару і благоустрій прилеглої до нього території по вулиці Олександра Кушнірука в м.Ізяслав згідно схеми. Виконком вирішив надати цей дозвіл, зобов’язавши керівництво товариства погодити проведення робіт з КП «Комуненерго», а також дотримуватись вимог Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м.Ізяслав, затверджених рішенням дванадцятої сесії Ізяславської міської ради п’ятого скликання від 15 травня 2007 року (із змінами).

Крім того на засіданні було ухвалено рішення утворити та затвердити склад комісії з обстеження технічного стану житлового приміщення (будинку, квартири) при визначенні права громадян на отримання субсидії, зокрема затверджено Положення про комісію.

Значну увагу було приділено питанню надання згоди на вчинення правочинів. За результатами розгляду присутніми учасниками виконкому було прийнято рішення надати згоду особам на вчинення правочину, а саме   укладення договору дарування, а також на укладення від імені малолітньої дитини договору оренди земельної ділянки, яка розташована на території Ізяславської міської ради.

З метою реалізації на території Ізяславської міської територіальної громади повноважень у сфері повідомної реєстрації колективних договорів і територіальних угод відповідного рівня, передбачених чинному законодавству, виконавчий комітет Ізяславської міської ради вирішив доручити юридичному відділу апарату виконавчого комітету міської ради (начальник Тетяна Ящук) підготовку проєктів рішень виконкому про проведення повідомної реєстрації колективних договорів і територіальних угод відповідного рівня, ведення реєстру територіальних угод, колективних договорів, змін і доповнень до них.

Також присутніми учасниками зібрання було прийнято рішення внести на розгляд міської ради питання про затвердження  найменувань вулиць с.Завадинці та вулиць і провулків с.Михля.

Наступні питання порядку денного стосувалися житлового майна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь