A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Інформація про рішення конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» Ізяславської міської ради

Дата: 26.11.2021 14:07
Кількість переглядів: 559

Інформація

про рішення конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» Ізяславської міської ради

    25 листопада 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» Ізяславської міської ради.

    На розгляд конкурсної комісії надійшли заяви та документи від двох претендентів Борисюка Василя Михайловича та Агапія Олександра Олександровича.

    За результатами розгляду заяв претендентів та доданих до них документів встановлено, що заяви на участь у конкурсі відповідають встановленій формі та надійшли протягом строку, визначеного в оголошенні. Документи претендентів Борисюка В.М. та Агапія О.О. подані в повному обсязі згідно переліку та відповідають установленим вимогам.

   За рішенням конкурсної комісії претенденти Борисюк Василь Михайлович та Агапій Олександр Олександрович допущені до участі у конкурсі.   

Конкурсна комісія

Протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» Ізяславської міської ради від 25.11.2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь