A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Визначено переможців конкурсу з пасажирських перевезень

Дата: 24.11.2021 15:16
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

Вчора, 23 листопада, у мерії відбувся конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Мета конкурсу - забезпечити належну якість та безпеку перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Нагадаємо, що цього року було оголошено конкурс на обслуговування таких пасажирських маршрутів, як: № 4 м.Ізяслав (перехрестя вулиці Незалежності і Вишневої – Лабази) та Ізяслав-Лютарка.

Під час заходу членами конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на  міському автобусному маршруті було розкрито пакети та оголошено на обслуговування яких маршрутів претендують перевізники. Як стало відомо, виявили бажання взяти участь у конкурсі ФОП Гапонюк О.М., котрий подав свою заявку на маршрут «Ізяслав–Лютарка» та ФОП Рабощук О.В. – на маршрут «перехрестя вулиці Незалежності і Вишневої – Лабази». Ці перевізники здійснювали перевезення на даних маршрутах попередні 5 років.

Оскільки зауважень до поданих претендентами документів не було, ФОП Гапонюка О.М. та ФОП Рабощука О.В. було допущено до участі в конкурсі. Оскільки вищезгадані кандидати виявилися єдиним перевізником–претендентом на кожен об’єкт конкурсу, то згідно п.42 Порядку, бальна система оцінки пропозиції не застосовується до них.

Беручи до уваги відповідність претендентів конкурсним вимогам були визначені переможці конкурсу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом: ФОП Гапонюк О.М. – маршрут «Ізяслав – Лютарка» та ФОП Рабощук О.В. – маршрут «перехрестя вулиці Незалежності і Вишневої – Лабази», з якими буде у встановлені чинним законодавством терміни укладено договори на обслуговування маршрутів.

По завершенню засідання конкурсного комітету було наголошено  перевізникам-переможцям неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства щодо перевезення населення, чітко дотримуватись встановлених маршрутів, а також на дотриманні етики поведінки водіїв і пасажирів у громадському транспорті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь