Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У місті активно ведуться ремонтні роботи тротуарів

Дата: 24.11.2021 14:08
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

Поки сприятливі погодні умови, поряд з капітальним ремонтом автошляхів в місті ведуться ремонтні роботи з оновлення пішохідних зон з обов’язковим облаштуванням з’їздів для маломобільних груп населення.

Цього року за рахунок місцевого бюджету (500 тис.грн) продовжено ремонт тротуару по вул.Миколи Микитюка. І таким чином в процесі ремонтних робіт вкладено 420 кв.м бруківки, встановлено 192 погонних метра дорожнього бортового каменю та 406 погонних метрів тротуарних бордюрів. 

Крім того, в рамках реалізації проєкту «Капітальний ремонт вулиці Незалежності» за кошти Державного фонду регіонального розвитку облаштовується тротуар по всій протяжності вулиці. Загалом заплановано викласти бруківкою тротуари загальною площею майже 6200 м.кв., а також 3 підвищені пішохідні переходи.

Слід зазначити, що частину тротуару по вул.Незалежності, а саме від кільця до магазину «Ювелірний світ», буде відремонтовано в рамках соціального партнерства міської ради з ТОВ «Трансбуд».   

Фото без опису

Відповідні роботи будуть продовжені й в наступному році, в тому числі й в сільських населених пунктах. Бо переважна частина пішохідних зон знаходиться у незадовільному стані. А для пішоходів досить важливо, щоб вони відповідали вимогам сьогодення, і, перш за все, забезпечували безпеку при пересуванні ними. 

Також, що не менш важливо, поряд з ремонтом тротуарів буде продовжено влаштування так званих зелених зони на ділянках проведених робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь