A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Для потреб громади комунальні підприємства поповнено спецтехнікою

Дата: 22.11.2021 16:38
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

Знайомтесь, це новий співробітник комунального підприємства «Комуненерго» - телескопічний навантажувач JCB 535-95. Це досить універсальна техніка зі стрілою 9,5 метра, розроблений для широкого спектру завдань. Його можливості можна випробувати в сільському господарстві, в дорожньо-монтажних справах, у будівництві і демонтажі будівель, що підлягають зносу, а також у комунальному господарстві. Техніка здатна виконувати усі необхідні завдання і, при цьому, майже не працює на межі своїх можливостей - багато в чому завдяки великому запасу потужності і витривалості. JCB 535-95 чудово адаптований до температур від мінус 30 градусів або нижче. Окрім цього, він здатний бурити замерзлий ґрунт, скошувати траву, вирівнювати зелені насадження. Неоціненний помічник він і у прибиранні сміття, піску, бруду, ґрунту та інших будівельних відходів, а також снігу. Виконувати усі ці операції взагалі нескладно, якщо оснастити JCB 535-95 необхідним навісним обладнанням. Новопридбаний навантажувач оснащений ковшем, вилами, робочою люлькою-платформою для висотних робіт та відвалом для прибирання снігу.  

У разі належного догляду та при правильній експлуатації ця техніка здатна відпрацювати без капітального ремонту близько 25 тисяч мотогодин.

Рішення про виділення коштів з бюджету громади (1,5 млн.грн) на придбання навантажувача депутати міської ради підтримали на одній із  попередніх сесій. 

Закупівля необхідної  дороговартісної спецтехніки, обладнання та механізмів - яскравий приклад умілого господарювання, коли кошти громади можуть бути спрямовані на відродження комунального господарства та покращення якості надання послуг жителям громади.

Фото без опису

А цей сміттєвоз КП «Житлосервіс» у буквальному розумінні пройшов реінкарнацію з колись спеціалізованої поливально-прибиральної машини, якій судилось фактично потрапити на металобрухт. Але у результаті господарського підходу до власних ресурсів, проведено досить важливу роботу. Перш за все, було відновлено шасі автомобіля ЗІЛ-130, замінено двигун, коробку перемикання передач, задній міст, електрообладнання, колеса з гумою, а далі на потужностях ТОВ «Турбівмашбуд» на капітально відремонтований автомобіль було встановлено новий бункер, ємністю 12,5 м.куб, з пресом та боковим завантаженням  для вивезення твердих побутових відходів.  Також, аби громада отримала фактично новий сміттєвоз було витрачено на переобладнання 405 тис.грн коштів з бюджету громади та близько 80 тис.грн власних обігових  коштів КП «Житлосервіс». І вже зараз даний автомобіль приступив до виконання своєї основної роботи.

Тепер населені пункти нашої громади стануть охайнішими, чистішими та зустрічатимуть гостей і радуватимуть нашу громаду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь