A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відсьогодні ще кілька шкіл нашої територіальної громади перейшли на очний формат навчання

Дата: 22.11.2021 16:03
Кількість переглядів: 418

Починаючи з сьогоднішнього дня, 22 листопада, частина шкіл (5-9 класи) громади, які працювали до цього дистанційно, повертаються до звичайної форми навчання. Це Васьковецький НВК, Ріпківська гімназія та Ізяславська ЗОШ № 4. А з 29 листопада відновлять очне навчання для учнів  5-11 класів Михлянської ЗОШ та з 06 грудня – для учнів  5-9, 11 класів Білівського НВК.

Головною умовою для повернення навчальних закладів до звичайного режиму роботи є стовідсоткова вакцинація педагогічних і технічних працівників. Адже надзвичайно важливо, щоб діти здобували знання саме в навчальному закладі, а не вдома.

Варто відзначити, що громадську свідомість проявила Мислятинська ЗОШ (1-11 класи). Це перший навчальний заклад в нашій громаді, в якому   стовідсотково захищений педагогічний колектив.

З 15 листопада поточного року в очному форматі здобувають освіту школярі Радошівської ЗОШ та Ізяславської ЗОШ № 1, з 17 листопада - Білогородської ЗОШ, Михнівської ЗОШ, Ізяславського НВК № 2, Ізяславського НВК № 5 (5-11 класи), а з 18 листопада - Клубівського ліцею (5-11 класи).

Нагадаємо: у 2021/2022 навчальному році освітній процес у закладах загальної середньої освіти організовується з неухильним дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину, затверджених постановою головного державного санітарного лікаря №4, постановою Кабінету Міністрів №1236 від 09.12.2021 р. (із змінами), а також згідно Рекомендацій щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти.

Крім того звертаємо вашу увагу на те, що необхідність щеплення стосується не тільки дорослого населення. Щоденний моніторинг захворюваності на COVID-19 показує, що масово хворіють і школярі. Тому звертаємось до батьків – зараз є підстави та можливості вакцинувати ваших дітей віком від 12 років. Для цього потрібно вам звернутися до сімейного лікаря і надати згоду на вакцинацію дитини.

Закликаємо усіх свідомо поставитися до необхідності вакцинації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь