Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вшанували пам'ять Богдана Шацького

Дата: 22.11.2021 13:55
Кількість переглядів: 351

21 листопада - друга річниця з дня загибелі нашого  земляка - старшого лейтенанта, командира батареї 15-го реактивного артилерійського полку (м.Дрогобич Львівської області) Шацького Богдана Олексійовича, котрий загинув внаслідок ДТП під час виконання службових обов'язків в зоні ООС.

Вшанувати пам’ять нашого захисника, покласти квіти до могили воїна, котрий похований на кладовищі в рідному селі Михля, прийшли рідні, друзі.  

Розділяючи з рідними скорботу та біль втрати, присутні вшанували пам’ять Богдана та всіх полеглих захисників України хвилиною мовчання, поклали квіти до могили нашого земляка та теплими словами згадували присутні свого Героя.

Армієць нав­чався у Михлянській загальноосвітній школі, згодом у Шепе­тівсь­кій спе­ці­алі­зо­ва­ній шко­лі-ін­терна­т, закінчив Національну академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Залишились рідні та молода дружина. За три місяці до загибелі відгуляли весілля. Та, на жаль, не судилося стати батьком, дідусем… Йому було 24 роки…Тепер Він у Небесному Війську!

Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти  родину Героя. У ці гіркі  хвилини  щиро поділяємо горе сім’ї, разом із всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. 

Це непоправна втрата для всіх нас, яку так просто не заліковує час. Віднині ми в неоплатному боргу перед Героєм та його родиною. Ми вдячні цьому мужньому  молодому бійцю за цей короткий, але такий важливий для нас всіх життєвий шлях. Він був, є і буде справжнім сином України.

Герої не вмирають, вони живуть у наших серцях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь