A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

За працю й шана

Дата: 22.11.2021 13:20
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

Цьогоріч  21 листопада робітники однієї з провідних галузей економіки України відзначали професійне свято – День працівників сільського господарства. Це свято традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує сповнений хвилюваннями і турботами про урожай хліборобський рік. Це свято є одним із найбільш шанованих і значущих, оскільки сільське господарство — провідна галузь економіки Ізяславської міської територіальної громади.

Кожне із сільськогосподарських підприємств громади  – приклад наполегливої роботи, вмілого господарювання, унікальна історія успіху.

Тож у переддень свята на території ТОВ Компанія "Укрелітагро" (с.Михнів) відбулися тематичні заходи із дотриманням карантинних вимог.

Директор агротовариства Володимир Корнійчук подякував своїм працівникам за важку працю, відданість і любов до рідної землі.

Зі святом аграріїв від імені керівництва Ізяславської міської ради привітала також староста сіл Михнів, Покощівка, Закружці Зоя Франкова. Вона подякувала присутнім за відданість хліборобській справі та побажала усім присутнім сприятливої погоди, щедрих врожаїв, щоб втілювалися в життя їхні  плани, задуми та сподівання на радість рідним, на благо розквіту рідного краю та піднесення добробуту всього українського народу.

      Піднесеного настрою присутнім додала церемонія нагородження найсумлінніших працівників товариства відзнаками за досягнення високих показників у роботі, за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу громади, а також вручення подарунків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь