A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ми - нація, котру нікому й ніколи не під силу підкорити

Дата: 19.11.2021 15:37
Кількість переглядів: 337

       Фото без опису

 

       21 листопада українська спільнота вшановує День Гідності і Свободи. Цей пам’ятний день відзначається на знак поваги до сили духу, увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу учасників Революції гідності та борцям за свободу та незалежність України, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє.

       Цей день об’єднує українців різних поколінь заради загальних цінностей. Часи змінюються, проте погляди та цілі на майбутнє, такі як - європейська інтеграція України, - незмінні.

      У переддень Дня гідності та свободи відбулося покладання квітів до місць поховання: померлого учасника Євромайдану, ізяславчанина Олега Верболюка; воїнів, які загинули в роки російської української війни - Богдана Шацького, Олега Довгого, Миколи Микитюка, Олександра Слободяна, Василя Кравченка, Юрія Цісарука, Василя Кобернюка, Віннера Карімова; до погруддя Олександра Кушнірука; учасника українського національного опорного руху Асафата Дністряна; громадського активіста Василя Кравчука; меморіальних дошок воїнам УНР та учаснику Української національної революції 1917-1921 років Арсену Річинському; прикордонника Вадима Березенського. У церемонії покладання квітів взяли участь представники влади Ізяславської міської територіальної громади, військовослужбовці, громадські активісти.

    «Восени 2013 року українці відважно стали на захист свого європейського майбутнього, демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів країни. Сьогодні ми віддаємо шану патріотизму й мужності всіх, хто захистив Україну, вклоняємося їх подвигу та вшановуємо пам’ять загиблих Героїв. Ми усі прагнемо, щоб в Україну прийшли нарешті мир і спокій, щоб наші воїни скоріше повернулись додому, щоб в кожній родині панували добробут та злагода», - зазначив в ході вшанування пам’яті патріотів України міський голова Сергій Шлегель.

       Присутні схилили голову у жалобі та поклали квіти до пам’ятників та меморіальних плит борцям за свободу та незалежність України.

        Низький уклін всім захисникам української державності, які є символами ГІДНОСТІ та СВОБОДИ, що назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь