A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславчани серед призерів обласного конкурсу «На кращий веб-сайт, інтернет-сторінку та групу (у соціальній мережі) клубного закладу 2021»

Дата: 05.11.2021 15:34
Кількість переглядів: 501

Фото без опису

Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва підбив підсумки обласного конкурсу «На кращий веб-сайт, інтернет-сторінку та групу (у соціальній мережі) клубного закладу 2021».

На сьогоднішній день, коли у світі панують цифрові технології, а також за умов самоізоляція робота клубних закладів без активного введення інтернет-сторінок та веб-сайтів є фактично не можливою. Тому, з метою активізації діяльності клубних закладів на місцях, пошуку нових форм і методів культурного обслуговування жителів міст та селищ, вирішення проблем фінансування клубних закладів, залучення широкої громадськості, творчої інтелігенції, підвищення уваги місцевих органів влади до проблем галузі було оголошено конкурс на «На кращий веб-сайт, інтернет-сторінку та групу (у соціальній мережі) клубного закладу».

Цьогоріч у конкурсі взяло участь 74 клубних закладів Хмельницької області. Відповідно до умов конкурсу, журі визначило переможців у номінаціях: «Кращий веб-сайт МБК, ЦКД», «Кращий веб-сайт СБК, СК», «Краща інтернет-сторінка та групу (у соціальній мережі) ПК», «Краща інтернет-сторінка та групу (у соціальній мережі) базових БК, ЦКД», «Краща інтернет-сторінка та групу (у соціальній мережі) СБК, СК».

У номінації «Краща інтернет-сторінка та група у соціальній мережі базових БК, ЦКД» сторінка Ізяславського будинку культури у соціальній мережі «Фейсбук» здобула 2 місце.

Переможці (І-ІІІ місця) отримають відзнаки Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь