A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новий дитячий майданчик облаштовано у Ізяславському HBО № 6

Дата: 01.11.2021 12:01
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

Уci ми родом з дитинства. Фраза досить заяложена, але вона доволі влучно зображає реальність — практично кожен з нас з тремтливою ностальгією згадує місця, де він дорослішав.

Часто вci ці важливі події відбувалися на ігровому майданчику закладу освіти, де дитина могла разом із однолітками та друзями активно провести свій час, ніж зазвичай вдома. Тут вона вчилася приймати перші виважені рішення: з ким дружити, у які ігри грати, яким персонажем бути, як вирішити конфлікт. Педагоги зазначають, що соціальні навички, які діти розвивають на ігрових майданчиках, часто перетворюються у патерни поведінки на все життя. Разом з тим, стверджують дослідники, що облаштування дитячих майданчиків здатне впливати на активність дітей та ïx залученість в ігровий процес. Тобто, підбираючи певне обладнання можна сприяти ефективному розвитку важливих поведінкових навичок.

Днями у Ізяславськом у HBO «ЗОШ I ст. — дитячий ясла-садок комбінованого типу № 6» існуючий ігровий майданчик для дошкільників поповнився новими елементами ігрового обладнання. Роботи з виготовлення i монтажу виконано за сприяння народного депутата України Олени Копанчук. Яка під час останньої зустрічі із колективом закладу освіти пообіцяла свою допомогу у розбудові дитячого ігрового майданчика для дошкільників Ізяславського HBО № 6.  

Відтепер малюки мають можливість покататись на гойдалці, каруселі, з’їхати із гірки, тощо. Працівники та батьки вихованців закладу назначили: «Оновлення дитячого майданчика є свідченням того, що влада розуміє нас. Це є реальною допомогою нашому закладу та прикладом турботи про наймолодших громадян країни, адже діти — наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість i опора. Підтримувати i заохочувати ïx — це святий обов’язок сім’ї, закладу освіти, влади i громадськості».

Також колектив закладу дякує Олені Копанчук та всім, хто долучився до цієї справи, за небайдуже ставлення до дитячих потреб i висловлює сподівання на подальшу співпрацю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь