A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Протокол засідання комісії з питань ТЕБ та НС Ізяславської міської ради від 21жовтня 2021 року №17

Дата: 26.10.2021 08:59
Кількість переглядів: 456

ПРОТОКОЛ №17

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної

безпеки та надзвичайних ситуацій Ізяславської міської ради

від 21 жовтня 2021 року

 

Головує: Ізяславський міський голова, голова комісії Сергій ШЛЕГЕЛЬ

 

Секретар комісії: начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, транспорту та торгівлі (за відсутності секретаря комісії за посадою) Олег ЯЩУК 

Присутні: члени комісії з питань ТЕБ та НС за окремим списком - 12 чоловік (додається).

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1. Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Ізяславської громади.

2. Затвердження місць знешкодження  вибухонебезпечних предметів на території Ізяславської громади.

 

1.Розглядачи питання про вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Ізяславської громади слухали: заступника Ізяславського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Василя СЛОЖИНСЬКОГО, який поінформував присутніх про напружену ситуацію зі станом захворюваності населення громади, враховуючи лист т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради Ігоря КУКУРІКИ, протокол Комісії з питань ТЕБ та НС Хмельницької ОДА № 16 від 20.10.2021 року та в результаті обговорення питання порядку денного

Комісія вирішила:

1. Дозволити роботу продовольчих та непродовольчих ринків виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 квадратних метрів та при наявності у суб’єктів господарювання та їх працівників негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

2. Дозволити роботу закладів торгівлі – продовольчих та непродовольчих, кіосків, магазинів, супермаркетів, гіпермаркетів виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 квадратних метрів та при наявності у суб’єктів господарювання та їх працівників негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

3. Дозволити роботу закладів сфери послуг (перукарні, салони краси) виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 квадратних метрів та при наявності у суб’єктів господарювання та їх працівників негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

4. Дозволити роботу закладів розміщення (готелів, костелів) виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 квадратних метрів та при наявності у суб’єктів господарювання та їх працівників негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш, як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

5. Дозволити здійснювати  прийом відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) за умови наявності у суб’єктів господарювання та їх працівників негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати) та наповненості закладу на 50%, з розрахунку не більше 4-х осіб за столиком та дотримання відстані 2-х метрів між столиками.

6. Дозволити проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів за умови наявності в організаторів та відвідувачів результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

7. Дозволити роботу спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів за умови наявності у працівників, а також відвідувачів негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

8. Дозволити приймання відвідувачів закладів культури, кінотеатрів за умови наявності у працівників, а також відвідувачів негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

9. Визначити роботу суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе), крім діяльності надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень, з 06 год. 00 хв. до 23 год. 00 хв.

10. ВПД №2 Шепетівського РУП ГУ НП в Хмельницькій області (Конончук П.П.) спільно із Ізяславським управлінням ГУ Держпродспоживслужби  в Хмельницькій області (Воленюк Ю.М.) посилити контроль за виконанням протиепідемічних вимог в громадських місцях.

Термін: на період карантину

 

11. Відділу освіти, молоді та спорту, сектору культури та туризму Ізяславської міської ради перевести учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, шкіл естетичного виховання та позашкільної освіти на дистанційну форму навчання.

Термін: з 25.10.2021 року до 05.11.2021 року

 

2. Розглядаючи питання затвердження місць знешкодження  вибухонебезпечних предметів на території Ізяславської громади слухали начальника 13 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Євгена ВЛАСЕНКА та в результаті обговорення питання порядку денного

Комісія вирішила:

1. Затвердити місце знешкодження вибухонебезпечних предметів на території  Ізяславської територіальної громади, а саме: кар’єр на відстані 1,5 км східніше від м. Ізяслав (поблизу с. Припутенка).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника 13 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області  (Власенко Є.В.).

 

 

 

 

Голова комісії                                                                            Сергій ШЛЕГЕЛЬ

 

 

Секретар комісії                                                                                            Олег ЯЩУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток  до протоколу № 17

від 21 жовтня 2021 р.

 

Список

присутніх на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ізяславської міської ради

21 жовтня 2021 року

 

з/п

Посада    

ПІБ  

1.

Міський голова, голова комісії

Шлегель Сергій Вадимович

2.

Заступник міського голови, перший заступник голови комісії

Сложинський Василь Леонідович

3.

Заступник міського голови, заступник голови комісії

Божко Леся Володимирівна

4.

Начальник відділу ЖКГ, благоустрою, транспорту та торгівлі, секретар комісії

Ящук Олег Ігорович

5.

Керуючий справами (секретар) виконкому, член комісії

Цись Олександр Васильович

6.

Начальник фінансового управління, член комісії

Журавель Сергій Володимирович

7.

Начальник ВПД № 2 ШРУП ГУ НП у Хмельницькій області, з дислокацією у м. Ізяслав,   член комісії

Конончук Петро Петрович

8.

начальник 13 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, член комісії

Власенко Євген Вітлалійович

9.

Заступник начальника  Ізяславського управління ГУ Держпродспоживслужби  в Хмельницькій області, член комісії

Яковчук Валентина Григорівна

10.

Заступник головного лікаря КНП "Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги", член комісії

Глеба Сергій Михайлович

11.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту, член комісії

Кукуріка Ігор Віталійович

12.

Завідувач Ізяславського відділення Шепетівського РВ ДУ «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», член комісії

Дишкант Інна Миколаївна

 

 

 

 

Секретар комісії                                                                                       Олег ЯЩУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь