A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вакциновані, відкриті, захищені та з новою комп’ютерною технікою

Дата: 25.10.2021 16:26
Кількість переглядів: 448

Фото без опису

За результатом участі в Національному конкурсі "Вакциновані й відкриті", організованому Міністерством охорони здоров’я, Міністерством освіти і науки, представництвом  Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та магазину гаджетів і аксесуарів “Цитрус” для шкіл, колективи яких вакцинуються від COVID-19, до участі в якому зареєструвалось  декілька тисяч закладів освіти України, одним із переможців став колектив Мислятинської ЗОШ І-ІІІ ст. Ізяславської міської ради. Участь у конкурсі брали школи, принаймні 80% колективу яких повністю вакциновані від COVID-19.   

У колективі закладу вважають: "Наші учні, переступаючи поріг школи, повинні бути впевненими в тому, що поряд із ними здорові та безпечні дорослі. І наш заклад зі свого боку є гарантом цьому. Ми піклуємося про життя та здоров’я один одного. Тож бережіть себе і не хворійте!"

За результатами конкурсу школа виграла: набір з 10 комп’ютерів, гарнітур та роутерів.   

Церемонія оголошення результатів конкурсу відбулася онлайн 30 вересня 2021 року.

Директор школи Раїса Янкова  зазначила: «Про конкурс ми дізналися з мережі Інтернет у вересні і вирішили прийняти участь, так як на той момент у нас було 83 відсотки вакцинованих працівників. Ми не очікували перемоги, коли подавали заявку. І яким було наше здивування, коли серед   шкіл -учасниць ми потрапили в трійку призерів. Це було 1 жовтня увечері в прямому ефірі. Навіть тоді, коли перевіряли школи на достовірність поданої інформації, в нас залишалися сумніви щодо отримання призів, але на сьогодні вже все позаду, тому, що днями наша школа отримала подарунки».

Мислятинська ЗОШ І-ІІІ ступенів отримала подарунки від організаторів та  магазину гаджетів та аксесуарів «Цитрус»: 10 ноутбуків, 10 гарнітур, 10 роутерів. Педагогічний колектив школи щиро дякує організаторам конкурсу "Вакциновані та відкриті".

Довідково. 

Національний конкурс "Вакциновані й відкриті" оголосили Міністерство охорони здоров’я, Міністерство освіти і науки, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та магазин гаджетів і аксесуарів "Цитрус" 20 серпня 2021 року. Конкурс відбувався за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Конкурс був покликаний заохотити освітян вакцинуватися та захистити себе від COVID-19.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь