A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

«Козацькому роду нема переводу»

Дата: 13.10.2021 11:42
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

14 жовтня в Україні відмічають аж чотири свята. В цей особливий день святкують День захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, День Заснування Української Повстанської армії, День українського козацтва. Це не випадковість, це сплетення української історії та тих традицій, які ми продовжуємо з покоління у покоління. Від прадідів – козаків і до сьогодні.

Такі свята – це чудова нагода розповісти дітям про традиції українців, навчати дітей народної творчості, історії рідного краю, прищеплювати любов до культурної спадщини свого народу, отже, сприяти вихованню у малечі свідомих патріотичних почуттів.

Ось і у Ізяславському ясла – садку № 1 вихователь старшої групи Кальніцька І.Б та практичний психолог Батюк Н.В., під керівництвом директора закладу Шаповал А.Д, відзначили Свято Покрови Пресвятої Богородиці та День Козацтва зі здобувачами освіти старшої групи № 5. Вони підготували та провели тематичне заняття «Козацькому роду нема переводу». Практичний психолог Батюк Н.В. читала вірші та розповідала дітям народні прислів’я про «Свято Покрови»,  а вихователь старшої групи Кальніцька І.Б. розповіла дошкільникам про козаків, їх звичаї та життя. Потім діти разом прийняли участь у справжній забаві «Козачата ми маленькі», під час якої маленькі козачки показували свої вміння. Діти танцювали, співали, гралися у веселі ігри. А завершилось свято вшануванням козацького короваю, який прийшовся до душі всім учасникам.

Цей день подарував всім вихованцям та педагогам море усмішок, позитивних емоцій, сонячної енергії і справжнє відчуття гордості за нашу Батьківщину. За те, що ми можемо виховувати дітей нащадками козацького роду.

За матеріалами  Ізяславського ясла – садка № 1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь