A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання Ізяславського міського голови до Дня захисників та захисниць України

Дата: 13.10.2021 15:24
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

Шановні жителі  та гості Ізяславського краю!

 

 Прийміть самі щирі вітання з нагоди відзначення  Дня захисників та захисниць України, свята справжніх патріотів та патріоток, усіх тих, хто у різні часи мав честь носити військову форму та брав на себе відповідальність за долю збереження миру, незалежності, територіальної цілісності та суверенітету  рідної землі.

 Мужність, героїзм, самовідданість захисників та захисниць України – неоціненні. Ваші подвиги вписані кров’ю в літопис боротьби українців за незалежність і завжди нагадують нам про те, якою ціною дістається свобода та незалежність, як здобувається право бути вільною, самодостатньою нацією.

Сьогодні наші воїни, захищаючи суверенітет і непорушність кордонів держави, зміцнюють віру українського народу у стабільний, гармонійний поступальний розвиток країни, надихають на плідну працю і сповнюють серця почуттям гордості, вселяють віру у майбутнє.

Це свято символізує любов і шану людей до оборонців рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності нашої країни. І не дарма цей день був обраний для вшанування захисників України, адже 14 жовтня – це День українського козацтва та великого православного свята Покрови Пресвятої Богородиці, яка завжди вважалась покровителькою наших козаків, а тепер і Українського війська.

Низький уклін нашим славним ветеранам і захисникам сучасності за високий героїзм і мужність, за віддані роки та життя задля щасливого майбутнього українського народу.

Щирі вітання кожному, хто і сьогодні несе нелегку військову службу. 

Від усього серця бажаю усім вам богатирського здоров’я та довголіття, радості та добра, незламної волі, родинного затишку, звершення всіх мрій і бажань, злагоди та миру в країні, плідної праці на благо українського народу, задля слави нашої рідної Вітчизни!

Слава Україні!

Героям слава!

 

З повагою

Сергій ШЛЕГЕЛЬ,
Ізяславський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь