A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ОСВІТЯН ІЗЯСЛАВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 01.10.2021 13:51
Кількість переглядів: 544

Фото без опису

Щорічно у першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівника освіти. 01 жовтня, напередодні професійного свята, освітян Ізяславської міської територіальної громади привітали: заступниця Ізяславського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Леся Божко, т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Ігор Кукуріка, профспілковий лідер  освітян громади Тетяна Лех.

Урочистості з нагоди відзначення Дня працівника освіти відбулися в Ізяславському будинку творчості дітей та юнацтва із дотриманням карантинних обмежень та санітарних норм. Відзначити професійне свято та прийняти вітання завітала дружня освітянська родина: керівники   закладів освіти, учителі, вихователі, керівники гуртків, адміністративно-господарський, навчально-допоміжний персонал, робітники та службовці установ освіти.

«Завдяки вашій праці, знанням, мудрості і доброті зростають нові й нові покоління юних мешканців Ізяславського краю. Ви щоденно віддаєте учням скарби своїх знань, прищеплюєте їм почуття любові до України, вселяєте віру у власні сили, вчите долати труднощі та здобувати перемоги. Саме від вашого професіоналізму та наполегливості залежить майбутнє кожної дитини, – зазначили у своєму виступі гості. – Шановні працівники закладів освіти Ізяславської міської територіальної громади, щиро вітаємо вас з професійним святом. Висловлюємо щиру подяку за щоденну самовіддану працю, любов і турботу, наполегливість і терпіння, високий професіоналізм та віддане служіння улюбленій справі. Зичимо вам міцного здоров’я, натхнення, любові, здійснення усіх мрій і сподівань».

Для групи працівників галузі керівники  вручили відзнаки за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти громади.

На честь свята була підготовлена святкова концертна програма.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь