A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Змагалися суперові бабусі Ізяславщини

Дата: 30.09.2021 16:42
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

У рамках заходів із відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та дня ветерана в Україні 30 вересня у приміщенні Ізяславського будинку культури відбувся конкурс «Супер-бабуся 2021». Ініціатором заходу стали члени любительського об`єднання «Берегиня» Ізяславського БК. За право називатися «найсуперовішою» змагалися троє претенденток: Лідія Михайлівна Загоруй, Клавдія Петрівна Матвійчук, Тетяна Болеславівна Горулько.  

Ініціатива проведення конкурсу «Супер-бабуся» прийшлася до душі жителям громади. І цього року активні бабусі охоче долучилися до шоу у якості конкурсанток. Сприяли проведенню шоу-програми Ізяславська міська рада, сектор культури та туризму міської ради, Ізяславський будинок  культури. Ведучою святкового заходу виступила методист будинку культури Таміла Рудюк.

В ході конкурсної програми неодноразово лунало: «Бабуся це не вік, а стан душі!». І це підтвердили, продемонструвавши свої здібності у  конкурсах його учасниці.  Перший конкурс  – «Візитівка»: бабусі презентували себе та розповідали про свої родини. У  конкурсі «Казковий аукціон» учасниці показали свою ерудованість у знані казок, де дієвою особою виступали бабусі.   Не підкачали «суперові» бабусі й у конкурсі на знання українських приказок та прислів’їв. У конкурсі  «Талановита бабуся – талановита в усьому», кожна учасниця отримала можливість презентувати свої таланти та захоплення. А завершилася конкурсна програма демонстрацією уміння сповивання малюка та виконанням колискової.

Слід сказати, що з усіма завданнями конкурсантки впоралися чудово і довели, що в Ізяславській громаді живуть найкращі бабусі – талановиті, веселі, креативні, ерудовані, сучасні.

Учасниць конкурсу привітали: заступниця Ізяславського міського голови Леся Божко, завідувач сектору культури та туризму міської ради Валентин Соловйов, директор Ізяславського будинку культури Ігор Костюк. Вони вручили «суперовим» бабусям Ізяславщини  грамоти та пам’ятні подарунки.

Святковий настрій та позитивну атмосферу під час конкурсної програми допомогли створити аматори сцени Ізяславського будинку культури.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь