A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Шлях довжиною в 95 років: Ізяславська центральна міська бібліотека відзначає ювілей

Дата: 30.09.2021 13:48
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

30 вересня бібліотекарі відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Колектив Ізяславської центральної бібліотеки цього року відзначає ще й 95-річницю створення центральної книгозбірні Ізяславської міської територіальної громади.  Привітати колектив із ювілеєм та професійним святом завітали: заступниця Ізяславського міського голови Леся Божко, завідувач сектору культури та туризму міської ради Валентин Соловйов, ветерани бібліотечної справи,  колеги, читачі та друзі.

Вітаючи гостей, директорка бібліотеки Ірина Кальніцька зазначила, що вже 95 років поспіль бібліотека є невід’ємною складовою життя Ізяславської громади. «Упродовж цього часу відбулося чимало історичних, грандіозних змін. Розвивалося наше місто й громада, разом з ним бібліотека переживала часи успіхів, творчих злетів, іноді криз. Є речі, що залишаються поза часом: шана до читачів, повага і любов до книги, стійке бажання надавати найякісніші послуги користувачам. Ми створюємо потужний інформаційний продукт і відповідаємо на виклики часу, і в епоху телеграфа, і в епоху швидкісного інтернету», - запевнила Ірина Євгенівна

Колектив бібліотеки зі святами привітала заступниця Ізяславського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Леся Божко. «Цього дня прийміть шану від усіх жителів Ізяславської громади. На даний час триває перетворення бібліотек із установ, що зберігали книжки, в соціокультурні центри, які надають значно більше послуг ізяславчанам. Як би не сталося, а книга завжди буде в центрі уваги», - зазначила у своєму виступі Леся Володимирівна. Також вона передала теплі побажання від  Ізяславського міського голови Сергія Шлегеля та вручила колективу книгозбірні Подяку Ізяславської міської ради і святковий торт.      

Також бібліотекарів громади із професійним святом та 95-річчям бібліотеки привітав завідувач сектору культури та туризму міської ради Валентин Соловйов. Він зокрема зазначив: «Ви робите надзвичайно потрібну справу. Книга виховує особистість, допомагає розібратися в складних життєвих ситуаціях, робить життя цікавішим. Дякую кожному з вас за те, що дбаєте про духовне та культурне виховання жителів нашої громади».

Леся Божко та Валентин Соловйов вручили групі бібліотекарів громади відзнаки Ізяславської міської ради і сектору культури та туризму міської ради.

Звичайно бібліотека не може існувати без читачів. З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек директор Ізяславської центральної бібліотеки Ірина Кальніцька вручила Подяку кращому читачу закладу – Ельвірі Нечипорук.

Від імені ветеранів галузі колег привітали Ольга Соловей та Галина Осптапчук.

Також на святі вітали   музичні подарунки від працівників галузі та від  працівників Ізяславського будинку культури.

Святкування завершилось пам’ятним фотографуванням.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь