A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславщину відвідали представники Міжнародного благодійного фонду «Нью Бегіннінс» («Нові починання»)

Дата: 24.09.2021 11:39
Кількість переглядів: 532

 

   

   

     23 вересня до Ізяславської міської територіальної громади завітали   представники Міжнародного благодійного фонду «Нью Бегіннінс» («Нові починання»), що діє у Великобританії і в Україні, Девід Майліс (Великобританія) та Анатолій Ковальчук (Україна). Починаючи із 2019 року Фондом надавалась благодійна допомога для Ізяславської лікарні (2019 р. - обладнання на суму 25 тис. грн., січень 2020 р. - апарат-інкубатора для новонароджених YP-920 (вартість 300 тис. грн.), грудень 2020 р. - реабілітаційний комплекс РК-1 з двома ліжками  та фетальний монітор L8 LED+LCD tvins (загальна вартість  166,750 тис.грн.).

     Цьогорічний візит представників Фонду  був пов'язаний із  забезпеченням подальшої співпраці з Ізяславською міською територіальною громадою.

     Під час візиту вони  відвідали  КНП «Ізяславська міська багатопрофільна  лікарня», де зустрілись із головним лікарем закладу Олександром Агапієм та медичним персоналом. Медики продемонстрували як вони використовують у своїй роботі придбане за рахунок коштів Фонду обладнання.

   Також відбулась  зустріч Девіда Майліса   та Анатолія Ковальчука  із представниками органів влади Ізяславської громади та Шепетівського району: Ізяславським міським головою Сергієм Шлегелем, першим заступником голови Шепетівської районної державної адміністрації Олександром Мельником, головним лікарем КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» Ізяславської міської ради Олександром Агапієм. На зустрічі також були присутні заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Сложинський та Леся Божко, начальник  управління фінансів міської ради Сергій Журавель, начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату виконкому міської ради Ірина Літвінчук.

   Розпочинаючи зустріч, Ізяславський міський голова Сергій Шлегель подякував представникам Міжнародного благодійного фонду «Нью Бегіннінс» («Нові починання») за надану допомогу у справі забезпечення медичних закладів громади сучасним медичним обладнанням. Особливі слова подяки були звернуті на адресу почесного голови Фонду пані Патрисії Гаррісон (Великобртанія). У відповідь Девід Майліс запевнив представників влади, що Фонд готовий і надалі надавати посильну допомогу у придбанні медичного обладнання. Анатолій Ковальчук, як представник фонду в Україні, розповів про організацію співпраці Фонду та Ізяславської лікарні. Також, пан Анатолій висловив ряд пропозицій щодо реалізації певних спільних проектів у майбутньому.

   Звертаючись до присутніх перший заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Олександр Мельник  подякував представникам фонду за надану допомогу у лікуванні дітей та наголосив на готовності підтримки з боку райдержадміністрації нових проектів Фонду на Ізяславщині.

   Цього ж дня гості відвідали Ізяславський історико - краєзнавчий музей, де ознайомились з історичним минулим та культурою Ізяславського краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь