A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Лісівники Ізяславщини відзначили своє професійне свято

Дата: 17.09.2021 15:00
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

Привітали лісівників напередодні професійного свята

Напередодні Дня працівника лісу, яке традиційно лісівники святкують у третю неділю вересня, у ДП "Ізяславський лісгосп"  відбувся урочистий захід з нагоди професійного свята. Подякувати працівникам галузі за їх працю та вручити відзнаки завітали численні гості.
«Це свято всіх людей, хто з чистими помислами та відданістю  пов'язує своє життя з лісом. Лісівники – люди, що працюють за покликом серця. Це професіонали, які в складних умовах зберігають і примножують лісові багатства України, невтомною працею створюють десятки тисяч гектарів нових лісів, мужньо протистоять лісовим пожежам, захищають лісові угіддя від шкідників та браконьєрів». З такими словами до колег  звернувся директор ДП «Ізяславський лісгосп» Сергій Кутасєвіч. У своєму вітальному слові заступник Ізяславського міського голови Леся Божко зазначила, що досягнення трудового колективу - це результат наполегливої, напруженої щоденної праці, з якої проростають зерна  великого  успіху. Головним завданням лісівників завжди були і будуть турбота про своєчасне і якісне відтворення лісових ресурсів, посилення їх захисних функцій, підвищення продуктивності лісів та покращення їх породного складу.
На сьогодні  підприємство - це комплексне багатопрофільне лісове господарство, яке займається лісовідновленням, доглядом за лісовими насадженнями, охороною та захистом лісів, лісозаготівлею та переробкою деревини, вирощуванням сіянців основних лісоутворюючих порід із закритою кореневою системою та декоративного садивного матеріалу. Підприємство забезпечує місцеве населення сотнями робочих місць, сумлінно сплачує податки, наповнюючи державний і місцевий бюджети. За 8 місяців 2021 року підприємство до бюджетів усіх рівнів сплатило 35,7 млн грн, що становить 150% до відповідного періоду минулого року, в тому числі єдиного соціального внеску – 9,2 млн грн, (167% до відповідного періоду 2020р.).
Завдяки ефективній господарській діяльності та злагодженій роботі колективу підприємства, працівники лісгоспу отримують високу заробітну плату та додаткові соціальні виплати згідно Колективного договору.
Ізяславські лісівники розвивають інфраструктуру територіальних громад: працюють над створенням рекреаційних зон на території населених пунктів, при потребі допомагають технікою, матеріалами. За участі лісівників на Ізяславщині ремонтують дороги, об’єкти соціальної сфери, ліквідовують пожежі, займаються благоустроєм.
Цього року в державному лісовому фонді створено 76 га нових лісів. Природним шляхом відновлено 50 га лісових насаджень, проведено доповнення лісових культур на площі 86 га. Протягом весняно-літнього лісокультурного сезону проведено догляди за новоствореними насадженнями на площі 984 га.
З нагоди професійного свята групі працівників підприємства було вручено відзнаки керівників   галузі України і області, Шепетівської районної державної адміністрації, Ізяславської та Плужненської територіальних громад.

За матеріалами ДП «Ізяславське лісове господарство»

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь