A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено захід по запобіганню та протидії насильства серед осіб, які перебувають на обліку Ізяславського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області

Дата: 08.09.2021 13:21
Кількість переглядів: 596

Питання організації дієвої соціальної роботи по запобіганню та протидії насильству в сімї, надання кваліфікованої адресної допомоги особам, які стали жертвами насильства є актуальним та важливим для Ізяславської територіальної громади. В умовах  збільшення рівня безробіття, фінансової незахищеності, обмежень, пов’язаних  в тому числі з пандемією коронавірусу,  очевидним є зростання  конфліктності, стресу та невпевненості, посилення агресії серед уразливих верств населення громади, що в цілому призвело до збільшення рівня показників скоєння домашнього насильства.

З метою  підвищення рівня обізнаності осіб,  засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, про форми, причини та наслідки домашнього насильства, формування нетерпимого ставлення до насильницької моделі поведінки 6 вересня 2021 року спеціалістами центру надання соціальних послуг Ізяславської міської ради спільно із спеціалістами Ізяславського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області та відділу «Ізяславське бюро правової допомоги» Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено інформаційно-просвітницький захід з особами, що засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, на тему: «Насильство в сім’ї як результат зловживання алкоголем».

Метою даного заходу було інформування облікових осіб щодо змісту поняття «насильство», його видів та проявів. Також в ході роботи було здійснено профілактичну бесіду щодо наслідків зловживання алкоголем, їх вплив на функціонування сім’ї та життєдіяльності людини в цілому. Під час проведення заходу учасники отримали буклети та пам’ятки з даної тематики.  Захід проведено із дотриманням умов карантину. 

 

 

За матеріалами КУ «Центр надання  соціальних

                                                                                послуг»  Ізяславської міської ради

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь