Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено захід по запобіганню та протидії насильства серед осіб, які перебувають на обліку Ізяславського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області

Дата: 08.09.2021 13:21
Кількість переглядів: 608

Питання організації дієвої соціальної роботи по запобіганню та протидії насильству в сімї, надання кваліфікованої адресної допомоги особам, які стали жертвами насильства є актуальним та важливим для Ізяславської територіальної громади. В умовах  збільшення рівня безробіття, фінансової незахищеності, обмежень, пов’язаних  в тому числі з пандемією коронавірусу,  очевидним є зростання  конфліктності, стресу та невпевненості, посилення агресії серед уразливих верств населення громади, що в цілому призвело до збільшення рівня показників скоєння домашнього насильства.

З метою  підвищення рівня обізнаності осіб,  засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, про форми, причини та наслідки домашнього насильства, формування нетерпимого ставлення до насильницької моделі поведінки 6 вересня 2021 року спеціалістами центру надання соціальних послуг Ізяславської міської ради спільно із спеціалістами Ізяславського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області та відділу «Ізяславське бюро правової допомоги» Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено інформаційно-просвітницький захід з особами, що засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, на тему: «Насильство в сім’ї як результат зловживання алкоголем».

Метою даного заходу було інформування облікових осіб щодо змісту поняття «насильство», його видів та проявів. Також в ході роботи було здійснено профілактичну бесіду щодо наслідків зловживання алкоголем, їх вплив на функціонування сім’ї та життєдіяльності людини в цілому. Під час проведення заходу учасники отримали буклети та пам’ятки з даної тематики.  Захід проведено із дотриманням умов карантину. 

 

 

За матеріалами КУ «Центр надання  соціальних

                                                                                послуг»  Ізяславської міської ради

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь