A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Про проведення вечірнього рейду

Дата: 31.08.2021 14:49
Кількість переглядів: 775

Фото без опису

З метою запобігання проявів злочинності та правопорушень у підлітковому середовищі, вчинення протиправних дій щодо неповнолітніх в громадських місцях, поширення проявів вживання неповнолітніми спиртних напоїв, тютюнопаління, контролю щодо обмеження перебування неповнолітніх, віком до 18 років, без супроводу батьків або осіб, що їх замінюють, у закладах дозвілля, громадського харчування, на вулицях міста у вечірній час, відділом «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради спільно з дільничними офіцерами поліції ВПД № 2 Шепетівського районного відділення поліції   ГУНП у Хмельницькій області 27 серпня п.р. проведено вечірній профілактичний рейд «Діти вулиці», «Вокзал».

Під час проведення рейду були відвідані бари, вуличні кафе, магазини, сквери, ринкові площі, автовокзал, залізничний вокзал, місця скупчення людей.

В ході проведення вечірнього рейду бездоглядних та безпритульних дітей, дітей, схильних до бродяжництва, жебракування, вчинення злочинів, правопорушень, вживання спиртних напоїв, наркотичних засобів не виявлено.  У закладах, в яких проводиться діяльність у сфері розваг в нічний час, неповнолітніх не виявлено. Також не виявлено порушень правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами.

Із власниками та працівниками закладів дозвілля проведено розяснювальну бесіду про  несення відповідальності за продаж дітям спиртних напоїв та перебування дітей без супроводу законних представників після 22-00.

Вважаємо за необхідне закцентувати увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання батьківських обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

 

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь