A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вихованці Ізяславської ДЮСШ взяли участь у міжнародному турнірі з настільного тенісу “Кубок Анатолія Строкатова“

Дата: 31.08.2021 08:31
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

З 25-27 серпня 2021р. У місті Львів у спортивному залі Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся міжнародний турніз з настільного тенісу  “Кубок Анатолія Строкатова“. Такі змагання на Львівщині відбуваються вже вдванадцяте.  Окрім найкращих тенісистів з різних куточків України, на змагання завітали спортсмени з Польщі та Молдови. Організатором турніру виступило управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації спільно з обласною федерацією настільного тенісу та Національною федерацією. Впродовж трьох  днів за медалі змагалися понад 250 учасників. Найкращих тенісистів визначали серед юнаків та дівчат чотирьох вікових груп.

На означеному турнірі Ізяславську ДЮСШ представляли Матющенков Ілля та Божкевич Сергій,  які показали хороший рівень гри. З великим бажанням перемогти спортсмени підходили до кожної гри. Усі ігри були цікавими та непередбачуваними в результаті. Кожна з перемог над суперником  була емоційною, але не менш емоційними були і поразки. В перший день змагань учасники грали груповий етап в  якому Матющенков Ілля посів третє місце та потрапив до другого фіналу. Божкевич Сергій  груповий етап пройшов без поразок посівши в групі перше місце. За загальним підсумком змагань десяте місце посів Сергій Божкевич.

Для спортсменів цей турнір - можливість позмагатись не тільки за медалі й грамоти, а й за рейтингові очки. Звичайно, це також і  спілкування з однодумцями, підвищення рівня спортивної майстерності. Нагороди переможцям вручала легенда настільного тенісу, майстер спорту міжнародного класу, призер чемпіонатів світу та Європи Анатолій Строкатов. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь