A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Жителі Ізяславської громади вшанували пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2021 17:01
Кількість переглядів: 398

Згідно з указом Президента України цьогоріч,  ми вдруге вшановуємо День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

29 серпня у свято-Пантелеймонівському храмі Православної Церкви України  міста Ізяслав благочинним храмів Ізяславського округу ПЦУ митрофорним протоієреєм о. Володимиром Ковальчуком було відслужено панахиду за загиблими за свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Спільно із прихожанами храму, жителями громади за душі загиблих помолились: Ізяславський міський Сергій Шлегель, секретар Ізяславської міської ради Наталія Попко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Леся Божко, начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату виконкому міської ради Ірина Літвінчук.  По завершенню богослужіння вони поклали букети із квітів соняшника: до могил Миколи Микитюка, Вінера Карімова, Юрія Кравченка, Вадима Березенського, Олександра Слободяна, Василя Кобернюка, Юрія Цісарука в місті Ізяслав, до могили Героя України Олега Довгого в селі Щурівці, до могили Богдана Шацького у селі Михля, до погруддя Олександру Кушніруку. Також на могилах загиблих героїв було встановлено зменшені копії Державного Прапора України. Керівники громади вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання.

Наші земляки гідні щоб їх пам'ятали в рідному краї. Пишаємося кожним з них, сумуємо за тими, кого уже немає в живих.

Слава Україні!Слава Героям! Герої не вмирають!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь