A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславчани відзначили День міста

Дата: 30.08.2021 13:24
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

   

   28 серпня жителі міста Ізяслав відзначили День свого старовинного та вічно молодого міста, який цього року був присвячений 925-й річниці від часу його заснуванняю. Для його жителів, уродженців то гостей День міста вилився в подію, коли, напевно, кожен житель Ізяслава відчув себе часточкою єдиної родини, якій стало дорогим місто - його вулиці, будівлі, сквери, парки...

   На запрошення Ізяславського міського голови Сергія Шлегеля на святкування завітали: народний депутат України Олена Копанчук; преосвященний Павло, єпископ Хмельницький та Кам’янець-Поділький Православної Церкви України; заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Ткачук; голова Шепетівської районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук; депутати Хмельницької обласної ради Сергій Іващук, Вадим Лозовий, Сергій Яковлєв; делегації із міст Шепетівка, Полонне, Нетішин; депутати Шепетівської районної ради від Ізяславщини Любов Якобчук, Володимир Корнійчук, Іван Федорчук; колишні очільники Ізяславської міської ради та колишні Ізяславські міські голови.   

   Святкова програма святкування Дня міста розпочалася із виступів аматорів сцени закладів культури Ізяславської громади. Далі, від імені всіх жителів Ізяслава, Ізяславщини та гостей краю, привітав Ізяславський міський голова Сергій Шлегель.  Далі із пастирським словом до учасників святкового дійства звернулись: преосвященний Павло, єпископ Хмельницький та Кам’янець-Поділький Православної Церкви України, благочинний храмів Ізяславського округу Хмельницької єпархії Православної Церкви України   митрофорний протоієрей о.Володимир Ковальчук та настоятель костелу святого Йосипа о.Едуард Пюро. Також жителів міста Ізяслав та його гостей із Днем міста привітали запрошені гості. У своїх виступах вони наголосили, що День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма ізяславчанами. Його святкує кожен, хто вважає місто своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди.    Найбільша гордість міста – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки їх рукам творилася унікальна спадщина міста, його історія. Завдяки їхній наполегливості та самовідданості продовжує розвиватися сучасний Ізяслав.   

   З нагоди святкування Дня міста Ізяслав України міським головою, керівництвом району та області і народним депутатом України Оленою Копанчук було вручено відзнаки Ізяславської міської ради, народного депутата України Олени Копанчук, Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницької обласної ради, Шепетівської районної державної адміністрації окремим громадським активістам, працівникам і колективам установ, підприємств та організацій міста.

   Святковий настрій усім жителям древнього Ізяслава та гостям свята подарували: артисти оригінального жанру  «жива скульптура», призери  міжнародних  фестивалів  в Бельгії, Нідерландах, Румунії   із Мім-театру "IF...";  етно-співачка, півфіналістка проєкту "Голос країни" (11 сезон,  команда Олега Винника),  лауреатка Всеукраїнських  та  міжнародних конкурсів Галина Куришко; Ольга Мельник (OMproject (музичний проект за участі суперфіналістки «Голос країни»).

   Драйвовості присутнім на святкуванні Дня міста надала участь у конкурсах від МС SKURAT_OV (фарби Холі, кольорова вибухова хвиля з фарбами,  битва фарбами, танцювальний батл, патріотичний флешмоб з фарбами, дискотека Холі). Велике захоплення у всіх викликало фаєр-шоу zLights та святкова дискотека від DJ TSAPENKO (м.Рівне).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь