Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відділ «Служба у справах дітей» інформує

Дата: 25.08.2021 15:40
Кількість переглядів: 697

Фото без опису

З метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, проведення профілактичної роботи з батьками, які не в повному обсязі виконують батьківські обов’язки, виявлення дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм захисту та підтримки відділом «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради спільно з фахівцями із соціальної роботи відділення КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради, старостами сіл, ДОП ВПД № 2 Шепетівського РУП ГУНП у Хмельницькій області в період з 09.08.2021 до 19.08.2021 проведено 4 профілактичні рейди «Сім’я», «Діти» на території сіл Клубівка, Васьківці, Ревуха, Топори, Топірчики, Більчинка. Відвідано 8 сімей, в яких виховується  15 дітей.

В с. Більчинка відвідано 1 сім’ю з метою підготовки рішення про повернення 2 дітей на виховання, проживання та утримання батькові.

З метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання, виховання відвідано 2 дітей, позбавлених батьківського піклування, під опікою громадян в с. Топори. Порушень прав та законних інтересів дітей не виявлено.

Перевірено умови проживання 4 дітей, поставлених на облік відділу, як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах, у зв’язку з неналежними виконанням батьками батьківських обов’язків.

За результатами рейду виявлено 2 сім’ї, в яких порушуються права дітей – батьки неналежно виконують батьківські обов’язки. Ініційовано притягнення до адміністративної відповідальності 2 матерів за невиконання батьківських обов’язків та постановку 6 дітей на облік дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах. З батьками відвіданих сімей проведено профілактичні бесіди щодо відповідального відношення до виконання батьківських обов’язків, дотримання карантинних заходів, з профілактики травматизму та загибелі дітей, зауважено на необхідність наведення належного санітарного стану в будинках,  організовано роботу щодо надання різних форм соціальної допомоги та підтримки. Складено акти обстеження умов проживання та надано терміни батькам для усунення виявлених недоліків.

 

 

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь