A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславщина відзначила 30 років незалежності: Мудрість минулого, відвага сучасності і новий погляд майбутнього…

Дата: 25.08.2021 14:50
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

День незалежності – день, коли згадуються героїчні та драматичні моменти української історії, день, коли дякуємо нашим предкам, що здобули для нас таку важливу свободу, дякуємо сучасникам, що продовжують боротися за нашу землю і надіємося на наших дітей, які берегтимуть наші надбання і примножуватимуть їх в майбутньому. «Мудрість минулого, відвага сучасності і новий погляд майбутнього»…

За ці тридцять років громадяни України усіх національностей пройшли чималий шлях до справжньої незалежності. День за днем ми відбудовуємо свою власну державу, відроджуємо забуте роками відчуття господаря на власній землі, закладаємо підвалини успішного майбутнього для прийдешніх поколінь.

Сьогодні ми, як і кожен українець в нашій державі та за її межами, відзначаємо тридцяту річницю незалежності нашої країни.

У місті Ізяслав святковий захід «Ти у мене єдина», присвячений 30-річчю проголошення незалежності України, відбувся на «Співочому полі».

З вітальними словами до учасників заходу, гостей та ізяславчан, звернувся Ізяславський міський голова Сергій Шлегель. “Для держави 30 років – це не багато, а для кожного з нас – це достатній час, щоб зрозуміти, які  зміни відбулися в нашому суспільстві. Проте, ми маємо пам’ятати, що День незалежності стався не в 1991 році, він творився набагато раніше: у 1917 році – було проголошено УНР, в 1918 – ЗУНР, у 1939 – закарпатці перші вийшли на відсіч ворогу, 1941 – був проголошений Акт відновлення незалежної Української держави”, – сказав  міський голова. 

Сергій Вадимович подякував Героям, які віддали своє життя за незалежність нашої держави, рідним і близьким Героїв, всім воїнам АТО, тим захисникам, які сьогодні зустрічають це свято на передовій.

В продовження заходів міський голова вручив відзнаки групі жителів громади з нагоди 30-річчя незалежності України.

Також учасників святкового заходу привітали депутати Шепетівської районної ради Любов Якобчук, Володимир Корнійчук та Валентин Лосовський. Окрім цього, за дорученням керівництва Шепетівської районної ради, вони вручили грамоти Шепетівської районної ради групі жителів громади.

Із Днем незалежності України жителів громади привітала голова ради ветеранів громади Лідія Загоруй.

Для всіх присутніх свої творчі святкові вітання представили аматори сцени Ізяславської громади: колектив народного аматорського ансамблю духової музики «Музики Надгориння» Ізяславського будинку культури, колективи та вихованці Ізяславської дитячої школи мистецтв, аматори сцени настелених пунктів Ізяславської територіальної громади.

До уваги присутніх працівники закладів культури сіл громади представили виставку виробів декоративно-ужиткового мистецтва. Члени громадської організації «Ізяславське козацьке товариство» пригощали присутніх козацьким кулешем.

Відповідні тематичні заходи до Дня незалежності України було проведено у сільських закладах культури Ізяславської міської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь