A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІТАННЯ Ізяславського міського голови із ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.08.2021 08:13
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

Шановні мешканці Ізяславщини!

Щиро вітаю вас з найголовнішими святом нашої держави – Днем   незалежності України!

За  30 років наша держава пройшла непростий шлях самоствердження та становлення демократії. На цьому шляху були не тільки досягнення і звершення, на жаль, були і втрати.

Свято Незалежності сьогодні є особливим, адже перед Україною, означились нові загрози та виникли, складні й великі завдання. Саме зараз, захищаючи свою країну, ми отримуємо свою справжню незалежність. Через кров, через страждання та боротьбу народжується непереможна нація. Нація патріотів. Сильних вільних людей, здатних захистити свою країну та свої родини від ворога. Навіть такого, який переважає чисельністю та зброєю.

Ми усі уболіваємо за долю України і віримо, що перемога буде за нами. Ми стоїмо на порозі великих змін, як у країні так і у наших серцях.

Сьогодні народжується справжня Україна, яка є не просто геополітичним формуванням на європейській карті, а є незламною державою, гідною поваги всього цивілізованого світу.

Як ніколи ми повинні бути єдиною згуртованою громадою заради того, щоб зберегти стабільність у нашому регіоні, щоб повернути мир на всю українську землю, щоб нащадки наші жили у вільній і демократичній країні, в якій людина є найвищою цінністю.

Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави

Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

Вірю, що Україна попри всі труднощі, має майбутнє, і громадяни нашої держави будуть жити у вільній і процвітаючій країні.

 З нами Бог і Україна.

 

Слава Україні!

Сергій ШЛЕГЕЛЬ,

Ізяславський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь