A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбувся традиційний автомотопробіг «ШАНУЙМО ГЕРОЇВ»

Дата: 23.08.2021 20:04
Кількість переглядів: 503

23 серпня, у День Державного Прапора України, в Ізяславській міській територіальній громаді відбувся  традиційний авто-мото-пробіг «ШАНУЙМО ГЕРОЇВ».

Я і попереднього разу, до участі у авто-мото-пробізі долучилося багато власників транспортних засобів - скутерів, мотоциклів, автомобілів.  Чимало його учасників: ветерани АТО/ООС, громадські активісти, працівники місцевого самоврядування, чоловіки, хлопці, жінки та дівчата,  прикрасили свій транспорт державними прапорами. Усіх учасників пробігу перед його початком благословив благочинний храмів Ізяславського округу Хмельницької єпархії Православної Церкви України митрофорний протоієрей о.Володимир Ковальчук.

Учасники авто-мото-пробігу «ШАНУЙМО ГЕРОЇВ» проїхалися вулицями міста Ізяслав та поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку, меморіалу пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій в Україні, братської могили воїнів та партизанів в парку Слави, до меморіалом дошки Арсену Річинському,  до меморіальної дошки воякам УНР, до погруддя Олександру Кушніруку, до могил - учасників АТО/ООС Василя Кобернюка, Миколи Микитюка, Олександра Слободяна, Василя Кравченка, Вінера Карімова, Юрія Цісарука,   прикордонника Вадима  Березенського, письменника та громадського активіста Василя Кравчука, депутата міської ради, учасника Революції Гідності Олега Верболюка. До участі у авто-мото-пробізі також взяв участь Ізяславський міський голова Сергій Шлегель, який від імені учасників заходу поклав квіти до могили Героя України Олега Довгого (в селі Щурівці), учасника національного визвольного руху Асафата Дністряна, учасника ООС Богдана Шацького (в селі Михля).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь