Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання Ізяславського міського голови із Днем працівників торгівлі

Дата: 23.07.2021 07:58
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

25 липня - День працівників торгівлі

 

Шановні працівники торгівлі, прийміть щирі вітання  з нагоди вашого професійного свята!

Важко визначити коли між людьми склались товарно-грошові відносини, але однозначно, що вони сягають у глибоку давнину. І сьогодні жодного дня людини не минає без відвідування   закладів торгівлі, адже без товарів, які край необхідні, ми існувати не можемо. Торгівля - це рушійна сила в здійсненні купівлі-продажу, в зростанні економічного потенціалу нашої держави, а також в спілкуванні людей.  Ви є представниками тієї важливої професії, яка покликана щоденно задовольняти потреби жителів та гостей Ізяславської громади.

Тому від кваліфікації працівників, які здійснюють торговельні операції залежить дуже багато: і настрій покупців, їх задоволення від придбаного товару і багато іншого. Розвиток торговельної мережі, висока якість надання послуг та культура обслуговування населення - це результат вашої непростої роботи.

Бажаю всім вам найміцнішого здоров'я і довголіття, бадьорості духу та оптимізму, душевної гармонії і витримки, миру і злагоди, успіхів у вашій нелегкій праці і зростання добробуту!

У день професійного свята бажаємо всім працівникам торгівлі Ізяславської громади міцного здоров’я, достатку і благополуччя, ділової ініціативи, стабільності та впевненості в майбутньому. І пам’ятайте, що повага та доброзичливе ставлення до людей є запорукою вашого авторитету та процвітання.

Нехай ваша робота приносить людям радість, а у відповідь ви завжди отримуйте тільки подяки і радісні посмішки! Хай з кожним днем зміцнюється престиж обраної вами професії, а успіх та щастя будуть вашими супутниками назавжди.

З повагою

Сергій ШЛЕГЕЛЬ,
Ізяславський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь