A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Хочете вакцинуватися від COVID-19, але не знаєте, де розташований найближчий центр вакцинації або пункт щеплень?

Дата: 21.07.2021 16:01
Кількість переглядів: 504

Тоді вам сюди https://list.covid19.gov.ua/

Зараз в Україні розпочався п’ятий етап вакцинації проти COVID-19, а тому усі охочі українці, старші 18 років, іноземці, які мають посвідку на постійне проживання в Україні, особи, які подалися на статус біженця в Україні або вже отримали цей статус, можуть вільно вакцинуватись в Україні.

Ви можете записатися на вакцинацію до зручного для вас пункту щеплення чи центру масової вакцинації. Контакти та адреси центрів у Хмельницькій області можна знайти наведеним вище посиланням, а також за номером контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19. Наразі в області працює чотири центри вакцинації: у Хмельницькому, Кам'янці-Подільському, Шепетівці та Волочиську. Від завтра вони працюватимуть щоденно. Незабаром також розпочне роботу центр у Старокостянтинові. Перелік за посиланням буде постійно оновлюватися.

Якщо вам відмовляють у вакцинації через нестачу вакцин, звертайтеся до Департаменту охорони здоров’я ОДА за телефоном: (0382) 79-50-32, 76-51-65

Якщо ви працівник охорони здоров’я, освіти, соціальної сфери, військовий чи працівник державних органів влади, зверніться до вашого роботодавця, щоб він сконтактував із регіональним координатором і вас вакцинували за місцем роботи. Або оберіть найближчий пункт чи центр вакцинації. Контакти регіональних координаторів можна отримати в Департаменті охорони здоров’я ОДА.

Колективи з понад 50 осіб, охочих щепитися, можуть викликати мобільну бригаду з вакцинації за місцем роботи за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19.

Якщо ви не можете самостійно пересуватися, викличте мобільну бригаду з вакцинації додому за телефоном контакт-центру 0 800 60 20 19 або за допомогою сімейного лікаря.

Важливо! Запис у чергу на вакцинацію через сайт чи мобільний додаток “Дія” перестає працювати, адже тепер кожен охочий може записатися безпосередньо на саме щеплення.

Усі вакцини, які використовує Україна, ефективно запобігають тяжкому перебігу хвороби й рятують життя. Допоможіть записатися на щеплення від COVID-19 своїм близьким та зробіть це самі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь